Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: hukuk evrenseldir tamam işte. Bizde olmasına şaşırdım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: tamam işte. Bizde olmasına şaşırdım no comment yemez... 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Alıntı Alman Otomotiv Sektörü Nereye Gidiyor Gidemedi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 12:54 Yazar Paylaş Dün saat 12:54 Sektörün Nereye gideceğini kimse kestiremez Bakıma götürürsen kendi sosisinizi alırsınız artık. Sosis kodu rn-q7 vw 507 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:09 Paylaş Dün saat 14:09 ne yapar ise yıllarca aynı kalitede yapabilmenin sonucudur, bunlar aslında persoenl yesin diye yapılmaya başlamıştı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 14:28 Yazar Paylaş Dün saat 14:28 Çağlar Bayur yazdı: ne yapar ise yıllarca aynı kalitede yapabilmenin sonucudur, bunlar aslında persoenl yesin diye yapılmaya başlamıştı En kalitelisi de olsa sosis işte. Mangalda afyon sucuğunun verdiği lezzetten ne anlar hans 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:29 Paylaş Dün saat 14:29 Tansu Kalafatoğlu yazdı: En kalitelisi de olsa sosis işte. Mangalda afyon sucuğunun verdiği lezzetten ne anlar hans hans ta 88 çeşit sosis 188 çeşit peynir var, salmonasız 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 15:12 Yazar Paylaş Dün saat 15:12 Çağlar Bayur yazdı: hans ta 88 çeşit sosis 188 çeşit peynir var, salmonasız Gitsin anahtar kemirsinler, cnc makinesinden çıkanı yesinler. Hans ne anlar yemekten Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:23 Paylaş Dün saat 15:23 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sektörün Nereye gideceğini kimse kestiremez Bakıma götürürsen kendi sosisinizi alırsınız artık. Sosis kodu rn-q7 vw 507 Beter olsun. Bayileri burunlarından kıl aldırmıyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:19 Paylaş Dün saat 16:19 Mertol Kip yazdı: Beter olsun. Bayileri burunlarından kıl aldırmıyordu. onun vw ile ilgisi yok ama ya, şahenk gibi bir kral varken, adam yazlığında özel dinleti bile yaptırdı alan parsons a Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 20:28 Paylaş Dün saat 20:28 Çağlar Bayur yazdı: onun vw ile ilgisi yok ama ya, şahenk gibi bir kral varken, adam yazlığında özel dinleti bile yaptırdı alan parsons a 30 senedir her şeye rağmen o şirketle çalışmaya devam ediyorsa bunun Volkswagen ile alakası yok diyemezsin. Bu bilinçli bir tercih. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mertol Kip yazdı: Volkswagen ile alakası yok diyemezsin. emmi anlatmıştı horozlu bişiler şimdi tam hatırlamadım ama , money talks , distribütör coğrafi pazarlamayı bilmez üretir, yollar 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: emmi anlatmıştı horozlu bişiler şimdi tam hatırlamadım ama , money talks , distribütör coğrafi pazarlamayı bilmez üretir, yollar Dudkluye atacan, yanina iki patatrs, yarim sogan, iki bardak su, kisik ateste 1-1.5 saat. Tandir gibi olur. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sektörün Nereye gideceğini kimse kestiremez Bakıma götürürsen kendi sosisinizi alırsınız artık. Sosis kodu rn-q7 vw 507 Toyota satmıyor mu sosis, ızgara için, anlarsın ya 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Toyota satmıyor mu sosis, ızgara için, anlarsın ya Japon sosisi küçük. Düşüyor ızgaradan. Kendimiz alıyoruz takıyoruz 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Japon sosisi küçük. Düşüyor ızgaradan. Kendimiz alıyoruz takıyoruz Düşmeyen hangi renk? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Düşmeyen hangi renk? ben siyah kullanıyorum mazgallar da siyah zaten. Lazımsa göndereyim 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben siyah kullanıyorum mazgallar da siyah zaten. Lazımsa göndereyim Sağol, bizde hareketli panjur var. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Sağol, bizde hareketli panjur var. hareketli olanlar çok işlevsel. Güzel tercih 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Dudkluye atacan, yanina iki patatrs, yarim sogan, iki bardak su, kisik ateste 1-1.5 saat. Tandir gibi olur. ilk fırsaatta yapayım lem 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ilk fırsaatta yapayım lem Cagirmayan şöyle böyledir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts