İçeriğe Yönlendir

Alman Otomotiv Sektörü Nereye Gidiyor?

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Diyenlerde paket olmasinda 😂

Yaw Seat ismi yerine Cupra adı ile yürüyecekler, belki ilerde Cupra İbiza, Cupra toledo görecez. Bunlar zaten açık kaynak bilgisi. Habercilerin yorumlaması yanlış. Böyle manipülasyonlar yapıp hisse fiyatlarını düşürüyorlar. 

@Mehmet Göktürk abi senin audi a3 manual duruyormu. Onu bana saklasana. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Yaw Seat ismi yerine Cupra adı ile yürüyecekler, belki ilerde Cupra İbiza, Cupra toledo görecez. Bunlar zaten açık kaynak bilgisi. Habercilerin yorumlaması yanlış. Böyle manipülasyonlar yapıp hisse fiyatlarını düşürüyorlar. 

Vw sıkıntida degil o zaman devam

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Vw sıkıntida degil o zaman devam

Almanca’da sıkıntı da olabilir Türkiye’de küçük modeller haddinden pahalı kaldığını konusunda şikayet ediyor olabilirler. 2 milyon TL Polo alınır mı alınmaz. O paraya daha büyük daha iyi araba alınabilir. Türkiye olarak Volkswagen‘in canını sıkan tek durum bu küçük modellerini ucuz fiyata satamammak. Olması gereken fiyat skalası dışında üzerinde kalıyor arabalar.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Almanca’da sıkıntı da olabilir Türkiye’de küçük modeller haddinden pahalı kaldığını konusunda şikayet ediyor olabilirler. 2 milyon TL Polo alınır mı alınmaz. O paraya daha büyük daha iyi araba alınabilir. Türkiye olarak Volkswagen‘in canını sıkan tek durum bu küçük modellerini ucuz fiyata satamammak. Olması gereken fiyat skalası dışında üzerinde kalıyor arabalar.

Kac tane polo satilmis biliyormusun 19 tane. Cok normal. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Kac tane polo satilmis biliyormusun 19 tane. Cok normal. 

İşte adamın derdi o bu arabayı ucuza satamıyor satmak istiyor ama satamıyor adam ben bu arabayı ekonomik olsun diye geçiriyorum ama satıyorum diyor vergi yükü yüzünden

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Selçuk Bakış
  • Yeni Oluştur...