Mehmet Ozyurek 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Abi bu ekran kablosuz Android oto açıyor mu açmıyormu demedin. Tabi ki direk kablosuz bu. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: şu saati toyota hala görünür yere koyar. Hep de eleştirilir. Aha işte. Lazımki koyuluyor Pardon sıcaklıkmış ama saat de vardı sanki bi ara c5’te Toyota sadece saatten ibaret değildir. https://www.instagram.com/reel/DJehSpRoLAb/?igsh=ZmJlNGt5ZmgzMmVi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Koray Demir yazdı: Toyota sadece saatten ibaret değildir. https://www.instagram.com/reel/DJehSpRoLAb/?igsh=ZmJlNGt5ZmgzMmVi milyon milyon km nedir ya hu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Toyota sağlamdır.. O ayrı konu Not: Resimdeki grupla hiç bir alakam yoktur. Konu toyotanın sağlamlığıdır.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Namluyu görünce poliçe tarihi aklıma geliyor 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Güzel arabaydı.. Biz sevmiştik.. inşallah yeni sahibi de sever.. Forumdan Ümit Türk kayın biraderi için aldı.. Alan hayrını görsün, güle güle kullansın.. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Her iki tarafa da hayırlı olsun. Yapılan iyileştirmelerden sonra iyi bakılmalı. Kaliteli bir lokma seti kalmış olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ekspertiz yapıldı.. Benim bildiğim ve söylediklerim dışında bir şey çıkmadı. Bence gönül rahatlığı ile binilir.. Güzel bir ilk araba.. Ancak, satıp da yeni araba alacak olursa, işi çok zor.. Peşinen söyleyim. Bundan sonrası için araç beğenmesi çok zor olacak. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ekspertiz yapıldı.. Benim bildiğim ve söylediklerim dışında bir şey çıkmadı. Bence gönül rahatlığı ile binilir.. Güzel bir ilk araba.. Ancak, satıp da yeni araba alacak olursa, işi çok zor.. Peşinen söyleyim. Bundan sonrası için araç beğenmesi çok zor olacak. iki tarafa da hayırlı olsun Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun. Çok istememe rağmen bir türlü Audi'ye binemedim. Güzel araçlar gerçekten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts