Erdem Doğan 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Beyaz a3 lazım mı Sembolik pesinat ve taksit imkani var mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Erdem Doğan yazdı: Sembolik pesinat ve taksit imkani var mi Yok para peşin elbette dost indirimi olur. elde kalmış broadway değil bu sonuçta. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yok para peşin elbette dost indirimi olur. elde kalmış broadway değil bu sonuçta. Senin manual audi böyle böyle 1 2 sene kalırsa , bana nasip olcak ben sana diyim. Yalnız araba görselleri yok nedir ne değildir bilmiyok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Beyaz a3 lazım mı Çocuklar kullanmayacak olsa alırdım. Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: Artık rahat edebilirsin Ben hep rahattım. Alt tarafı 10 ay her gün A3 konuştuk nolmuş yani Mehmet Ozyurek yazdı: Golfu alsammı Yok ben daha sana araba satmam 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Emin Önal yazdı: Ben hep rahattım. Alt tarafı 10 ay her gün A3 konuştuk nolmuş Ee nolacak şimdi. 😳 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ee nolacak şimdi. 😳 Bir fransız al da onu konuşak ne diyem Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emin Önal yazdı: Bir fransız al da onu konuşak ne diyem İmzamda var seç beğen al Yorum bağlantısı
Recommended Posts