Metin Akbal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce S-tronic şanzıman DSG nin Audi tarafından geliştirileni. Multitronic olan CVT dir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bir kaç ilana baktım DSG gibi görünmüyor.. Ama 7 ileri ise DSG'dir. 4 vites düz otomatik de olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 4 vites düz otomatik de olabilir mi? O yıllarda yok galiba hocam. Bence ya 6 ileri tork konvertörlü. Yada 7 ileri DSG 2010 model Muhtemelen 7 ileri DSG 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: İlan var mı? Ya da numarası kaç? 1293278528 https://shbd.io/s/R5PiI4E0 9 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İnan Çınar yazdı: 1293278528 İç mekan fotoğrafı koymamış. Görebilsek iyiydi. Teknik özelliklerde 7 ileri S tronic yazıyor. Eğer dq200 kodlu şanzımansa 7 ileri DSG ile aynı. Kuru tip şanzıman. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 saat önce Paylaş 9 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: İç mekan fotoğrafı koymamış. Görebilsek iyiydi. Teknik özelliklerde 7 ileri S tronic yazıyor. Eğer dq200 kodlu şanzımansa 7 ileri DSG ile aynı. Kuru tip şanzıman. Aynı model yılı ve donanım paketi olan bir başka aracın iç kısmı fotosu temsili. Dsg mi oluyor yani bu? Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 2010'da sadece led far makyajı yedi. 8P kasa bu da. Attığınız foto 6ileri şanzıman. 7 ileri stronic denen DSG ler 2012 de geldi diye biliyorum A3'e. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlanda teknik özellikler kısmında 7 ileri s-tronic yazıyor ama doğru olmayabilir. Eğer dq200 kodlu şanzımansa dsg ile yanı, çift kavrama. Ama olmayabilir de. Emin'in dediği gibi ise hiç değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce LPG takmayacak iseniz (takmayın) alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce üste 3 konsa piili alınır 2023 modelli 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Km 160 bin diye o parayı etmez bence. Ben 2006 modeline 1 ay binebildim. Ruhsuz bi araba . Herşeyi var ama ruhu yok. 2 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: LPG takmayacak iseniz (takmayın) alabilirsiniz. Takacağım hocam. Fıstık benim olursa vuracağım kırbacı😀 Benzinli kullanacak olsam TSİ alırdım. Yakıtından ziyade vites ile ilgili ve donanım ile ilgili çekincelerim var. Hız sabitleme var mı bilgi yok. Yokuş kalkış vb. Mesaj attım dönüş olmadı henüz. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Eşiniz felan mi kullancak İnan Çınar yazdı: Takacağım hocam. Fıstık benim olursa vuracağım kırbacı😀 Benzinli kullanacak olsam TSİ alırdım. Yakıtından ziyade vites ile ilgili ve donanım ile ilgili çekincelerim var. Hız sabitleme var mı bilgi yok. Yokuş kalkış vb. Mesaj attım dönüş olmadı henüz. Standart donanım yok o kasada. İlk alıcının yada bayinin hayal gücü ile gelen opsiyonlar var çoğunda. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Km 160 bin diye o parayı etmez bence. Ben 2006 modeline 1 ay binebildim. Ruhsuz bi araba . Herşeyi var ama ruhu yok. B sınıfı Hb fiestamdan sonra bu kadar ruhsuz gelmez sanırım bana. Gerçi A noktasından B noktasına götürmesi bu araçtan beklentim. Uzun yol için c Max var. Otomatik vites hepsinde bir handikap var. Powershift Cvt Dsg Eşim de kullanacak ama artık birini otomatik yapalım diyoruz. Manuel kullanıyoruz ikimiz de sorun yok. 7 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bu arabada 2 ihtimal var ya 6 ileri Aisin ya da 7 ileri DSG. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İnan Çınar yazdı: B sınıfı Hb fiestamdan sonra bu kadar ruhsuz gelmez sanırım bana. Gerçi A noktasından B noktasına götürmesi bu araçtan beklentim. Uzun yol için c Max var. Otomatik vites hepsinde bir handikap var. Powershift Cvt Dsg Eşim de kullanacak ama artık birini otomatik yapalım diyoruz. Manuel kullanıyoruz ikimiz de sorun yok. Fiesta dan memnunsan otomatik olani al geç derim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ruhsuz diyenlere bakmayın. Güzel arabadır. Ruhsuz olan sadece motoru Onu da biz avantaj olarak görüyoruz işte Bu donanım paketini bilmiyorum. donanımı incele bakalım. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Fiesta dan memnunsan otomatik olani al geç derim Ya sıkıntı fiestanın 10 yaşında otomatiğine de 900 lira istiyorlar. Vermişken c sınıfı bir şey olsun isterim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce sürüşü oldıukça keyifli bence ruhu gayet iyi. ayrıca yüzü eskimiyor. Sen benim arabayı alacaktın 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: sürüşü oldıukça keyifli bence ruhu gayet iyi. ayrıca yüzü eskimiyor. Sen benim arabayı alacaktın Hala alabilir. Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Akbal yazdı: Bu arabada 2 ihtimal var ya 6 ileri Aisin ya da 7 ileri DSG. Başka ihtimal de mi var Mustafa Tüfekçi yazdı: Km 160 bin diye o parayı etmez bence. Rakamı yorumlamadım, alınır mı dendi alınır dedim Bu paraya alınır mı dense, ben almam derdim Mustafa Tüfekçi yazdı: Standart donanım yok o kasada. İlk alıcının yada bayinin hayal gücü ile gelen opsiyonlar var çoğunda. Doğru, bizimkinde cam tavan-sunroof / hız sabitleme / fonksiyonel direksiyon / 6'lı cd çalar bunların hepsi opsiyon idi. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: sürüşü oldıukça keyifli bence ruhu gayet iyi. ayrıca yüzü eskimiyor. Sen benim arabayı alacaktın Manuel olmasaydı hem tiguanı hem A3 ü birlikte paket yaptırırdım hocam. S tronik miş. Hız sabitleme ve yol bilgisayarı da yokmuş. Fiestada ikisi de var. Bu nasıl audi ? Yatar bu iş. Bakinmaya devam edeceğim maalesef. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İnan Çınar yazdı: Ya sıkıntı fiestanın 10 yaşında otomatiğine de 900 lira istiyorlar. Vermişken c sınıfı bir şey olsun isterim. Gereksiz pahalı edeceği 500-600 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İnan Çınar yazdı: Manuel olmasaydı hem tiguanı hem A3 ü birlikte paket yaptırırdım hocam. S tronik miş. Hız sabitleme ve yol bilgisayarı da yokmuş. Fiestada ikisi de var. Bu nasıl audi ? Klasik Doğuş. O tarihte de her şey opsiyon ile alınıyordu. Ben 2016'da, opsiyonlu diye emsallerinden 5k TL fazla vermiştim. Donanım her şeydir. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts