İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Evren Erakçora yazdı: Gereksiz pahalı edeceği 500-600 1 değişen 4 boyalı 2011 1.4 benzinliye 700 istiyor galeri. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Emin Önal yazdı: Doğru, bizimkinde cam tavan-sunroof / hız sabitleme / fonksiyonel direksiyon / 6'lı cd çalar bunların hepsi opsiyon idi. Özel ses sitemi de vardı.. Zaten dolu olmasa ben de almazdım 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fiesta uyumlu çıkma otomatik şanzımanlarınız değerinde alınır diye ilan mı açsam acaba? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Özel ses sitemi de vardı.. Zaten dolu olmasa ben de almazdım Adam tüm tuşlara basmış ya işte A4 aldığı için satmıştı ilk sahibi, benim aldığım arkadaşa. Bir daha açık renk döşemeli araba almam ama :P 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emin Önal yazdı: Başka ihtimal de mi var Evet. Zf vs Jatco kaldı geriye 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İnan Çınar yazdı: Manuel olmasaydı hem tiguanı hem A3 ü birlikte paket yaptırırdım hocam. S tronik miş. Hız sabitleme ve yol bilgisayarı da yokmuş. Fiestada ikisi de var. Bu nasıl audi ? Yatar bu iş. Bakinmaya devam edeceğim maalesef. yol bilgisayarı yok değildir. Vardır adam bilmiyor navigasyon sanmıştır. bunlara hız sabitleme ek takılır usul öyle. araba güzelse bunlar için vazgeçilmez. Araba alıyorsunuz bilgisayar değil. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hala alabilir. Gitti bir başka hoca aldı çanakkaleden. memnun. Otomatik bak armudun sapı üzümün çöpü diyorsunuz. Al bir manuel dertsiz. en fazla balata volan değişir sıfırlanır. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Gitti bir başka hoca aldı çanakkaleden. memnun. Otomatik bak armudun sapı üzümün çöpü diyorsunuz. Al bir manuel dertsiz. en fazla balata volan değişir sıfırlanır. Hayırlı olsun hocam, haberim yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İnan Çınar yazdı: Fiesta uyumlu çıkma otomatik şanzımanlarınız değerinde alınır diye ilan mı açsam acaba? Şanzıman diil ya komple otomatik Fiesta 1.4 tam otomatik a böyle x paket felan. Çiçek spec Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Şanzıman diil ya komple otomatik Fiesta 1.4 tam otomatik a böyle x paket felan. Çiçek spec Huyunu suyunu bakımını arızasını Bildiğim kendi arabama Otomatik şanzıman taktırayim diye şeeettiydim.😀 Mehmet Göktürk yazdı: Al bir manuel dertsiz. en fazla balata volan değişir sıfırlanır. İki manuel de bende var, Ellerinizden öper hocam.😀 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Göktürk hocamla manuel takasına gidecek bu konu😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Göktürk hocamla manuel takasına gidecek bu konu😂 Hoca da almaz artık. O da alıştı otomatiğe 😅 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hoca da almaz artık. O da alıştı otomatiğe 😅 Hocadaki Tiguan ve A3 manuel ama. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Hocadaki Tiguan ve A3 manuel ama. Manuel elektrikli vardı da almadık mı? Tiguanda triger su pompası vs değiştirdim artık bi süre durur o. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hoca da almaz artık. O da alıştı otomatiğe 😅 pazar ola Yorum bağlantısı
Recommended Posts