Ali Darbaz 9 Mart Paylaş 9 Mart Hocam benim arabayada led takıp neden buhu yaptığını bulabilir mi. Kim bu arkadaş Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Mart Paylaş 9 Mart Ali Darbaz yazdı: Hocam benim arabayada led takıp neden buhu yaptığını bulabilir mi. Kim bu arkadaş Polen filtresi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Ali Darbaz yazdı: Hocam benim arabayada led takıp neden buhu yaptığını bulabilir mi. Farın içi ısınmadığı için yapıyordur. Ali Darbaz yazdı: Kim bu arkadaş Tek işi far onarım ve modifiyesi olan ancak süslü püslü işlerle uğraşmayıp performans odaklı çalışan bir arkadaşımız. 10 yıl önce benim mondeoya da yapmıştı. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 Mart Paylaş 9 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Farın içi ısınmadığı için yapıyordur. Tek işi far onarım ve modifiyesi olan ancak süslü püslü işlerle uğraşmayıp performans odaklı çalışan bir arkadaşımız. 10 yıl önce benim mondeoya da yapmıştı. Abi eğer mümkünse benim aracın farları göndersek yapar mı acaba? Mercek ve dış camın bakıma ihtiyacı var. (Belki camları değiştirmek gerekebilir bilmiyorum) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Ü.Emre Kartal yazdı: Abi eğer mümkünse benim aracın farları göndersek yapar mı acaba? Mercek ve dış camın bakıma ihtiyacı var. (Belki camları değiştirmek gerekebilir bilmiyorum) Yapar. Görüş. Resimlerini at. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Paylaş 9 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Yapar. Görüş. Resimlerini at. Abi dükanına gidip 2 dakikada yapıp çıkılmıyormu , nasıl oluyor anlamadım. Adresi dükkanı yok mu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Ali Darbaz yazdı: Abi dükanına gidip 2 dakikada yapıp çıkılmıyormu , nasıl oluyor anlamadım. Adresi dükkanı yok mu. I ıh. o kadar kolay değil. Far açılacak. Temizlenecek. Reflektör kesilecek. Mercek takılacak. Kapak uydurulacak. Geri kapanıp yapıştırılacak. Normalde bir günlük iş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Paylaş 9 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: I ıh. o kadar kolay değil. Far açılacak. Temizlenecek. Reflektör kesilecek. Mercek takılacak. Kapak uydurulacak. Geri kapanıp yapıştırılacak. Normalde bir günlük iş. 3d yazıcıda parça üretiyormu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Ali Darbaz yazdı: 3d yazıcıda parça üretiyormu Hayır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Mart Paylaş 9 Mart Ali Darbaz yazdı: Hocam benim arabayada led takıp neden buhu yaptığını bulabilir mi. Kim bu arkadaş Led tam yerleşmemiş boşluk kalmış ve far içine nem alıyordur muhtemelen Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Paylaş 9 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Led tam yerleşmemiş boşluk kalmış ve far içine nem alıyordur muhtemelen yoh öyle değil. Bende hiç led yok. Hem led takılcak hemde neden içi buğu oluyor çözecek. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Mart Paylaş 9 Mart Ali Darbaz yazdı: yoh öyle değil. Bende hiç led yok. Hem led takılcak hemde neden içi buğu oluyor çözecek. içi buğu oluyorsa nem var demektir işte. Fark etmiyor. Bir yerden açıklık var demekki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart Paylaş 9 Mart Su alan far buğu yapar. Seat leon farlar tasarım hatalı mercek tak buğu yapar misal. İlker iyidir pahalıdır. Farı bıraktın mı 10bini gözden çıkaracaksın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mart Paylaş 10 Mart yağa karışan su yahut suya karışan yağ buharıdır o. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart Paylaş 10 Mart (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: yağa karışan su yahut suya karışan yağ buharıdır o. Hergün senin Universitenin önünden geçiyorum abi, Manual Audileriniz Otomatik citroenlerle takaslanır. Üniversitenin önündeki yol ile Otoban arasında kalan kesime Ağaçlı olimpik yüzme havuzu yapmışsınız. Bol çimenli. Hayırlı olsun. 10 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mart Paylaş 10 Mart Ali Darbaz yazdı: Hergün senin Universitenin önünden geçiyorum abi, Manual Audileriniz Otomatik citroenlerle takaslanır. Üniversitenin önündeki yol ile Otoban arasında kalan kesime Ağaçlı olimpik yüzme havuzu yapmışsınız. Bol çimenli. Hayırlı olsun. hangi üniversite bu?? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart Paylaş 10 Mart (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: hangi üniversite bu?? Gebze Teknik. Önündeki ağaçlık alanı su basmış kaç gündür kurumuyorda 10 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mart Paylaş 10 Mart Ali Darbaz yazdı: Gebze Teknik. Önündeki ağaçlık alanı su basmış kaç gündür kurumuyorda belediye orayı yaparken uyarmıştım. akar gider abi demişlerdi. otoban deyince sabancı mı sandı dedim. onların yüzme havuzu ds yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart Paylaş 10 Mart Fatih Keskin yazdı: rampa çıkamaz rampa varmış, ben hissetmedim? ya sen? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mart Paylaş 10 Mart Çağlar Bayur yazdı: rampa varmış, ben hissetmedim? ya sen? Kaldırımdan geri geri inerken de fark etmemiştin abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mart Paylaş 10 Mart bu da enteresan https://www.facebook.com/share/r/18kGFVmrNw/ 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Kaldırımdan geri geri inerken de fark etmemiştin abi taştan korksak pırlanta almazdık 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Mart Paylaş 11 Mart Çağlar Bayur yazdı: rampa varmış, ben hissetmedim? ya sen? Verdim kamçıyı kompresör e 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts