Mehmet Kazancıoğlu 11 Mart Paylaş 11 Mart Fatih Keskin yazdı: Verdim kamçıyı kompresör e Hele ver birazda biz vuralım kırbacı dedik ama 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hele ver birazda biz vuralım kırbacı dedik ama 3.0 crd n varsa tabiki olur Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Fatih Keskin yazdı: 3.0 crd n varsa tabiki olur o olsa ona vururum kırbacı ne işim olur yere yakın araç ile o olmadığı için oluyor bunlar zaten insan bir değişiklik arıyor acaba aradığım bu mu diye Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Yakın zamanda kapı fitilleri değişmişti. (4500 lira) bunu yazmışmıydım Alalı 10 bin km olmuş.. Yağ, yağ filtresi hava filtresi değişti (2400 lira) Lpg tankı 10 yılını doldurduğu için Tankı aynısı ile değiştirdim.. (3500 lira) Dün egzoz muayenesini yaptırdım.. (385 lira) Bugün Genel muayenesini yaptırdım.. (2600 küsür lira) Oksijen sensörü aldım, hafta içi değişecek (3500 lira) 10 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Nisan Paylaş 19 Nisan (düzenlendi) Abi iyi geziyonuz maşallah. Benim araba 5563km oldu 19 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Adamın işi gücü var her arabaya binmek "gezmek" değil ki 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Nisan Paylaş 19 Nisan İlkay Başaran yazdı: İşini yaparken bedavaya geziyor işte Hem geziyor hem üstüne para alıyor? Var mı arttıran? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Aldığımdan itibaren yaptıklarım. Alt takım burçlar, z rotlar, kaput amortisörü, motor bloğundaki su borusu Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi Sol kapı cam açma düğmesi değiştirildi. Havuzlu paspas alındı Ön cam silecek değişti Güneşlik ayağı alındı takıldı Bagaj kapağı trim hataları düzeltildi Kalorifer radyatör temizliği yapıldı, Antifriz yokmuş. Antifriz eklendi Rot balans Su boru ve hortumları değişti, Şanzıman alt kulağı ve motor kulağı değişti Sağ sol akslar değişti, ön disk ve balatalar değişti. Tekrar rot balans Kapı fitilleri değişti Far mercek montajı yapıldı Plaka Lambaları ledli sistemle değiştirildi Lpg tankı değişti ve lpg bakımı yapıldı Arkalar için Led sinyal ampul takıldı Tüvtürk Muayenesi yapıldı Tekrar Yağ, yağ filtresi hava filtresi değişti (10 bin bakımı) Oksijen sensörü değişti Ön fren balataları tekrar değişti. Bujiler değişti. 6 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Aldığımdan itibaren yaptıklarım. Alt takım burçlar, z rotlar, kaput amortisörü, motor bloğundaki su borusu Motor yağı, yap filtresi, hava filtresi Sol kapı cam açma düğmesi değiştirildi. Havuzlu paspas alındı Ön cam silecek değişti Güneşlik ayağı alındı takıldı Bagaj kapağı trim hataları düzeltildi Kalorifer radyatör temizliği yapıldı, Antifriz yokmuş. Antifriz eklendi Rot balans Su boru ve hortumları değişti, Şanzıman alt kulağı ve motor kulağı değişti Sağ sol akslar değişti, ön disk ve balatalar değişti. Tekrar rot balans Kapı fitilleri değişti Far mercek montajı yapıldı Plaka Lambaları ledli sistemle değiştirildi Lpg tankı değişti ve lpf bakımı yapıldı Arkalar için Led sinyal ampul takıldı Tüvtürk Muayenesi yapıldı Yağ, yağ filtresi hava filtresi. Oksijen sensörü değişti Ön fren balataları tekrar değişti. Bujiler değişti. 10-20 yaşındaki arabalara standart yapılması gereken şeyler ama yapılanları üst üste koyunca neden yeni araba alınması gerektiği ortaya çıkıyor. Focus'un alt takımla ilgili hiç bir şey yapılmadı nerdeyse ama 20 yaşına gelmiş bi araba için motordaki çoğu parça sarf malzemesi oluyor Bu sene aklıma gelenler yedek su deposu + antifiriz Külbütör kapak contası Bujiler Yağ sensörü vs vs Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Üst kapaktan yağ kaçağı var.. Ama ustam kaçıyor, değiştirmedi bir türlü. O da yapılacak.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Görkem Karakaş yazdı: 10-20 yaşındaki arabalara standart yapılması gereken şeyler ama yapılanları üst üste koyunca neden yeni araba alınması gerektiği ortaya çıkıyor. Tabi ki, Ancak bütçe meselesi, 300 bin lira ile yola çıkıp aldık bu arabayı. Geri kalanını borçlanarak aldım bu arabayı Yeni bir araba alabilmek için gereken minimum bütçe 1.000.000 idi.. Teknik olarak buna imkan yoktu. Araba da lazım olunca, en mantıklı çözüm buydu. Audi güzel araba, seviyorum. Harcadıklarım da gözüme batmıyor, ama Emin'in gözüne batırıyorum.. Bu yaz ne yapacağıma karar vereceğim. Ya kullanmaya devam ederim, eksik gördüğüm yerleri yaptırmaya devam ederim. Yada satarım daha yeni bir şey alırım. Borcu bitince ki bitti, bütçe bir nebze artmış oluyor. 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs liste eksik? musluk bataryası değişti mesela? 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Emin'in gözüne batırıyorum.. Daha ne kadar batıracaksın be adam Bende açıklama ihtiyacı hissediyorum sen batırdıkça Ben kendimce baktığıma inanıyorum. Trimdi düğmeydi görsel şeyleri saymazsak, mekanik olarak her 10bin km geçmeden tüm yağ/filtre bakımlarını, km si gelen trigerdi (2kez), devirdaimdi, ateşleme bobini, buji, termostat, lpg enjektörleri vs hepsini değiştim. Ki Osman abinin bakım kartları tarih ve km sırasına göre araçta duruyor Aküsü-lastiği 1-1,5 yıllıktı. Oksijen sensörünün arıza verdiğini zaten biliyordun abi konuşmuştuk almadan. Bu arabanın tek sıkıntısı benim gözümde, sen almadan önce 1 yıla yakındır yatıyor olması idi. 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Youtube kanalı açsan ne güzel masrafının birazını çıkarırdı, yabancıları izlemekten ingilizcem gelişti 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs dedim ama ben emindeyken yatıyordu keyfi yerinde idi, bıyıklı alınca orasını burasını mıncıkladı... kapı fitili değişmiş yaaa, bi insan hayatında kaç defa kapı fitili ihtiyacına hasıl olur ki 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Emin Önal yazdı: Daha ne kadar batıracaksın be adam Bende açıklama ihtiyacı hissediyorum sen batırdıkça Sen dua et arabanı @Ali Darbazalmadı o zaman böyle 11 sayfa ile kurtulamazdın 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: dedim ama ben emindeyken yatıyordu keyfi yerinde idi, bıyıklı alınca orasını burasını mıncıkladı... kapı fitili değişmiş yaaa, bi insan hayatında kaç defa kapı fitili ihtiyacına hasıl olur ki benim var arka sağ kapıyı değiştim arka sol kapı sonra değişecek. benim arabayı tasarlayan mühendis ufak bir hata yapmış arka koltuktan inerken mutlaka kapı fitiline temas ediyorsun çok denedim mutlaka değiyor bir tarafın uçarak inmediğin sürece oda zamanla fitilin yerinden çıkmasına neden oluyor. Çıkınca da ezilme büzülme sonra yırtılma ve değişim şart oluyor Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: dedim ama ben emindeyken yatıyordu keyfi yerinde idi, bıyıklı alınca orasını burasını mıncıkladı... kapı fitili değişmiş yaaa, bi insan hayatında kaç defa kapı fitili ihtiyacına hasıl olur ki yok onda haklı şoför tarafı değişim istiyordu, yıl itibariyle deforme hatta yırtık bile olabilir ama benim gözüme batmıyordu Metin Uzunoğlu yazdı: Sen dua et arabanı @Ali Darbazalmadı o zaman böyle 11 sayfa ile kurtulamazdın @Önder Özcan Cennetlik adam ya 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Kazancıoğlu yazdı: benim var ayudi mi aldın ne zaman? konu ayudi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Emin Önal yazdı: yok onda haklı şoför tarafı değişim istiyordu, yıl itibariyle deforme hatta yırtık bile olabilir ama benim gözüme batmıyordu @Önder Özcan Cennetlik adam ya Sattığın arabadan 100 sayfaya yakın bahsedilirse, bunun bir karşılığı olmalı di mi 1 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Yeni araba iyi güzel ama sıkıcı. Kayınpederin arabayı kurcalıyorum şimdilik Yorum bağlantısı
Recommended Posts