Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Satlık audi 💣 tigu takas? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: tigu takas? Aklımda iyi fikir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kapı fitili değişmiş yaaa, bi insan hayatında kaç defa kapı fitili ihtiyacına hasıl olur ki Yırtıktı len.. Görmediniz mi, 4500 lira verdim orijinal fitil yaptırdım. Emin Önal yazdı: deforme hatta yırtık bile olabilir ama benim gözüme batmıyordu Tamam işte. kullanırken batmamış, şimdi batırıyorum hepsini.. Mehmet Göktürk yazdı: Satlık audi 💣 Otomatik olsa şimdiye çoktan almıştım Aynı sıkıntıyı ben C5 satarken yaşadım.. C5'e rağmen millet otomatik arıyordu.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: ayudi mi aldın ne zaman? konu ayudi o da nasip olur inşallah zaman içinde Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs (düzenlendi) Abi hayırlı olsun, güzel günlerde kullan. Ben konuyu baya atlamışım. 12 Mayıs tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Hakan Gürsu yazdı: Abi hayırlı olsun, güzel günlerde kullan. Ben konuyu baya atlamışım. Teşekkürler Hakan.. Canın sağ olsun.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Teşekkürler Hakan.. Canın sağ olsun.. yahu baklavayı sormuş... nazikçe 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: yahu baklavayı sormuş... nazikçe baklavamı kaldı o günden bu güne artık kuzu kesse yetmez (tamda kuzu zamanı aslında varya ne güzel olurdu) 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: yahu baklavayı sormuş... nazikçe Emin'den yiyecektik onu.. Bu devirde araba satmak kolay değil 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Emin'den yiyecektik onu.. Bu devirde araba satmak kolay değil Okey oynarken bi anda yeni kural getirmene benzedi abi bu Nerde görülmüş satıcının tatlı aldığı, alıcı kurban keser, kesemezse tatlı ısmarlar Yanlış mıyım @Çağlar Bayur 1 5 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Satıyor musun, Mehmet abi? Eğer öyleyse fiyat ne düşünüyorsun? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Emin'den yiyecektik onu.. Bu devirde araba satmak kolay değil ayudi bu, sokaa seslensen satılır yahu Emin Önal yazdı: Okey oynarken bi anda yeni kural getirmene benzedi abi bu Nerde görülmüş satıcının tatlı aldığı, alıcı kurban keser, kesemezse tatlı ısmarlar Yanlış mıyım @Çağlar Bayur artık kayserili, ufakken traktörü kaptırınca böyle oldu 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Emin'den yiyecektik onu.. Bu devirde araba satmak kolay değil Hele hem audi ve birde qashqai var onu ne yapcaz onuda bayiden mi isteyeyim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hele hem audi ve birde qashqai var onu ne yapcaz onuda bayiden mi isteyeyim Satılık Mercedes hem de c180 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Emrah Korkmazz yazdı: Satıyor musun, Mehmet abi? Eğer öyleyse fiyat ne düşünüyorsun? Okullar kapanmak üzere.. her an satabilirim.. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hele hem audi ve birde qashqai var onu ne yapcaz onuda bayiden mi isteyeyim Qashqai tamam.. o bende.. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Okullar kapanmak üzere.. her an satabilirim.. Arda Fiesta'yı sever. Sağ stop asitli Audi'leriniz 350 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Emrah Korkmazz yazdı: Satıyor musun, Mehmet abi? Eğer öyleyse fiyat ne düşünüyorsun? Parasını bilemedim ya.. ilanları baktım da.. emsali yok.. EMSALSİZ yani. Oğuzhan Çakır yazdı: Arda Fiesta'yı sever. Sağ stop asitli Audi'leriniz 350 Asitleyip de öldürmedik ya canım.. oksiti temizledik İki fiestaya veririm.. Malum iki araba lazım 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: EMSALSİZ yani. İki fiestaya veririm.. Malum iki araba lazım TR'de tek diyelim . maşallah yolda görünce de anladım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: her an satabilirim.. Satacaksan bize araba arattırma emmi gelelim almaya 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Oğuzhan Çakır yazdı: TR'de tek diyelim . maşallah yolda görünce de anladım Dipnot: Araba sana gelince mi güzelleşti ne? (seçil promosyon zippom nerde) 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: liste eksik? musluk bataryası değişti mesela? Efendim? Fatih Keskin yazdı: Satılık Mercedes hem de c180 Cx5 ile takas? 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Servet Aydın yazdı: Efendim? Cx5 ile takas? 9k ya değişen bujili arabalarınız 349.5 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Oğuzhan Çakır yazdı: 9k ya değişen bujili arabalarınız 349.5 Çok güzel döverim evde bulamazsın öyle bir lezzeti 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: Satılık Mercedes hem de c180 Takas var mı getir arabamı al arabanı git Mehmet Ozyurek yazdı: Okullar kapanmak üzere.. her an satabilirim.. Qashqai tamam.. o bende.. Qashqai= kuzu öyle baklava maklava kesmez 12 Mayıs tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts