Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Kazancıoğlu yazdı: getir arabamı al arabanı git hayırlı olsun X5 mi aldın Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Servet Aydın yazdı: Çok güzel döverim evde bulamazsın öyle bir lezzeti haftaiçi E/Car servis ziyareti yapmak istiyorum, randevu defteriniz müsait mi acaba King Abi Audinin rengi çok güzel Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Servet Aydın yazdı: evde bulamazsın öyle bir lezzeti söverken bile çok tatlı jojuk yaaağğğ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: hayırlı olsun X5 mi aldın Ne yapayım x5 i M5 desen neyse m5 im olsa neyleyim 180 ni Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Satacaksan bize araba arattırma emmi gelelim almaya 350 olmaz len.. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: 350 olmaz len.. 650 olur mu:) Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: 350 olmaz len.. Bana değil babama 😄 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Servet Aydın yazdı: Cx5 ile takas? geldim dükkan kapalı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Bana değil babama 😄 349,99 kesin kabul edecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ben ve Emmi araba almak yerine altın alsaydı şimdi 1 milyonumuz olurdu. Ama sağ olsun eşim arabanın yarattığı külfeti çalışarak 2 katı gelir getirdi. Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Ben ve Emmi araba almak yerine altın alsaydı şimdi 1 milyonumuz olurdu. Bu hesap yüzyıllardır böyle. Suyun kumsala vurması gibi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Ben ve Emmi araba almak yerine altın alsaydı şimdi 1 milyonumuz olurdu. Ama sağ olsun eşim arabanın yarattığı külfeti çalışarak 2 katı gelir getirdi. Altın çocuklarımı okula götüremeyecekti Yapacak bir şey yok. Qashqaiyi de almasaydım şimdi onun parasına iki Qashqai alırdım. Yine yapacak bir şey yok. Belki de bugün araba almayıp altın alacak olanlar 5 sene zarar edecek. Ona da yapacak bir şey yok. Bu sebeple denir ki, yatırımlarınızı tek kaynağa yapmayın. Oğuzkan Işık yazdı: Bana değil babama 😄 Hee. Olabilir. Görüşelim. Emrah Korkmazz yazdı: 650 olur mu:) Canın sağ olsun. Aklımdaki rakama yaklaştın. 5 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Altın çocuklarımı okula götüremeyecekti Yapacak bir şey yok. Qashqaiyi de almasaydım şimdi onun parasına iki Qashqai alırdım. Yine yapacak bir şey yok. Belki de bugün araba almayıp altın alacak olanlar 5 sene zarar edecek. Ona da yapacak bir şey yok. Bu sebeple denir ki, yatırımlarınızı tek kaynağa yapmayın. Hee. Olabilir. Görüşelim. Canın sağ olsun. Aklımdaki rakama yaklaştın. Eyvallah abi, yakın bir arkadaşıma bakıyoruz da bütçesi bu kadar maksimum.Abi km ve kaporta bilgisi verebilirsen ona bir göstereyim sana dönüş yaparım düşünürse.Bu forumdan araba alabilmek çok kıymetli bence, kendim bizzat deneyimledim @Metin Uzunoğlu abiden Monde'yu aldığımda,hala daha telefonda görüşürüz kendisiyle zaman zaman.İnsan ilişkilerinin bu denli bozulduğu bir dönemde böyle bir topluluğa dahil olabilmek çölde vahaya rastlamak gibi. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Fatih Keskin yazdı: geldim dükkan kapalı Taşındık 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Deneme sonuçları açıklansa neler yapıldı merak içinde bekliyorum Kaydırma yapmışlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Emrah Korkmazz yazdı: Eyvallah abi, yakın bir arkadaşıma bakıyoruz da bütçesi bu kadar maksimum.Abi km ve kaporta bilgisi verebilirsen ona bir göstereyim sana dönüş yaparım düşünürse.Bu forumdan araba alabilmek çok kıymetli bence, kendim bizzat deneyimledim @Metin Uzunoğlu abiden Monde'yu aldığımda,hala daha telefonda görüşürüz kendisiyle zaman zaman.İnsan ilişkilerinin bu denli bozulduğu bir dönemde böyle bir topluluğa dahil olabilmek çölde vahaya rastlamak gibi. Metin Hocanın araba ile kıyaslamayın.. Sonuçta bu 270 bin km de bir Audi A3 Ama görüşme istişare tabi ki her zaman varız, burdayız. Motoru üst kapak contasından yağ terletiyor. Contanın değiştirilmesi gerekir. Titremesi, tekelemsi yok. Evden okula çarşıya vs 10 litre lpg yakar. Biz 10. aydan beri kullanıyoruz. 10 bin km yol yaptık. Tam otomatik 6 ileri şanzımanı var. Şanzıman hiç açılmamış hiç bakılmamış. Sorduğum ustalar kurcalama diyor. Gittiği yere kadar gitsin diyor. Yağını değişelim diyorum, ona da yanaşmıyorlar. Bunlar dışında kafama takılan hiç bir şey yok, çalışmayan hiç bir şeyi yok. Bozuk hiç bir yeri yok. Çift sunrooflu, sunroof bakımlarını Köksal yaptı sorunsuz çalışır. otomatik çift bölge klimalı, far ve yağmur sensörlü mis gibi audi. Mekanik olarak durumu bu. Kasa olarak değişen boyanan ne var bilmiyorum.. Bunu @Emin Önal bilir. Bence tampon harici boyanan yeri yok. Çünkü yılların biriktirdiği ufak tefek çizikleri var. küçük gamze göçükleri var. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Metin Hocanın araba ile kıyaslamayın.. Sonuçta bu 270 bin km de bir Audi A3 Ama görüşme istişare tabi ki her zaman varız, burdayız. Motoru üst kapak contasından yağ terletiyor. Contanın değiştirilmesi gerekir. Titremesi, tekelemsi yok. Evden okula çarşıya vs 10 litre lpg yakar. Biz 10. aydan beri kullanıyoruz. 10 bin km yol yaptık. Tam otomatik 6 ileri şanzımanı var. Şanzıman hiç açılmamış hiç bakılmamış. Sorduğum ustalar kurcalama diyor. Gittiği yere kadar gitsin diyor. Yağını değişelim diyorum, ona da yanaşmıyorlar. Bunlar dışında kafama takılan hiç bir şey yok, çalışmayan hiç bir şeyi yok. Bozuk hiç bir yeri yok. Çift sunrooflu, sunroof bakımlarını Köksal yaptı sorunsuz çalışır. otomatik çift bölge klimalı, far ve yağmur sensörlü mis gibi audi. Mekanik olarak durumu bu. Kasa olarak değişen boyanan ne var bilmiyorum.. Bunu @Emin Önal bilir. Bence tampon harici boyanan yeri yok. Çünkü yılların biriktirdiği ufak tefek çizikleri var. küçük gamze göçükleri var. Yok abi estağfurullah samimiyetinizden şüphem yok, sadece durumunu arkadaşa aktarmak için sormak istedim.Kilometre olayına takilmazsa sizi görüştürürüm inşallah.Bilgiler için teşekkürler abi. Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs (düzenlendi) Emrah Korkmazz yazdı: Eyvallah abi, yakın bir arkadaşıma bakıyoruz da bütçesi bu kadar maksimum.Abi km ve kaporta bilgisi verebilirsen ona bir göstereyim sana dönüş yaparım düşünürse.Bu forumdan araba alabilmek çok kıymetli bence, kendim bizzat deneyimledim @Metin Uzunoğlu abiden Monde'yu aldığımda,hala daha telefonda görüşürüz kendisiyle zaman zaman.İnsan ilişkilerinin bu denli bozulduğu bir dönemde böyle bir topluluğa dahil olabilmek çölde vahaya rastlamak gibi. Mehmet Ozyurek yazdı: Metin Hocanın araba ile kıyaslamayın.. Sonuçta bu 270 bin km de bir Audi A3 Ama görüşme istişare tabi ki her zaman varız, burdayız. Motoru üst kapak contasından yağ terletiyor. Contanın değiştirilmesi gerekir. Titremesi, tekelemsi yok. Evden okula çarşıya vs 10 litre lpg yakar. Biz 10. aydan beri kullanıyoruz. 10 bin km yol yaptık. Tam otomatik 6 ileri şanzımanı var. Şanzıman hiç açılmamış hiç bakılmamış. Sorduğum ustalar kurcalama diyor. Gittiği yere kadar gitsin diyor. Yağını değişelim diyorum, ona da yanaşmıyorlar. Bunlar dışında kafama takılan hiç bir şey yok, çalışmayan hiç bir şeyi yok. Bozuk hiç bir yeri yok. Çift sunrooflu, sunroof bakımlarını Köksal yaptı sorunsuz çalışır. otomatik çift bölge klimalı, far ve yağmur sensörlü mis gibi audi. Mekanik olarak durumu bu. Kasa olarak değişen boyanan ne var bilmiyorum.. Bunu @Emin Önal bilir. Bence tampon harici boyanan yeri yok. Çünkü yılların biriktirdiği ufak tefek çizikleri var. küçük gamze göçükleri var. Araç 77k km/2016 dan beri bende idi. Forumda 2016 tarihli konusu mevcut. Tramer sıfır. Kazası yok. Değişeni yok. Şimdi aldığım tarihteki ekspertiz raporunu buldum Boya ben aldığımda sol arka çamurlukta varmış, Sağ arka çamurluk dodiğinde de sürtmeye bağlı lokal varmış. Ön tampon boyasız. Arka tampona aldığımda temizlik boyası atılmıştı. Bende iken de hiç bir yeri boyanmadı ama malum İstanbul, çiziği, eziği, rötuş isteyen yerleri var. Şanzıman yağını bende kendi ustama değiştirtemedim, çalışıyorsa elleme diyorlar. Yapılan tüm rutin ve ağır bakımları tarih ve km leri ile yazılı. Zaten bakımlarını da Osman usta yaptı o tarihten beri. Emmi beni rahatsız etmeyen eksik, kozmetik kusurlarını da elden geçirdi yukarıda belirtmiş. 13 Mayıs tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Emin Önal yazdı: Araç 59k km/2016 dan beri bende idi. Forumda 2016 tarihli konusu mevcut. Tramer sıfır. Kazası yok. Değişeni yok. Şimdi aldığım tarihteki ekspertiz raporunu buldum Boya ben aldığımda sol arka çamurlukta varmış, Sağ arka çamurluk dodiğinde de sürtmeye bağlı lokal varmış. Ön tampon boyasız. Arka tampona aldığımda temizlik boyası atılmıştı. Bende iken de hiç bir yeri boyanmadı ama malum İstanbul, çiziği, eziği, rötuş isteyen yerleri var. Şanzıman yağını bende kendi ustama değiştirtemedim, çalışıyorsa elleme diyorlar. Yapılan tüm rutin ve ağır bakımları tarih ve km leri ile yazılı. Zaten bakımlarını da Osman usta yaptı o tarihten beri. Emmi beni rahatsız etmeyen eksik, kozmetik kusurlarını da elden geçirdi yukarıda belirtmiş. Çok teşekkürler abi bilgilendirme için. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Emin Önal yazdı: Yapılan tüm rutin ve ağır bakımları tarih ve km leri ile yazılı. Zaten bakımlarını da Osman usta yaptı o tarihten beri. Doğru.. 10 yıllık bakım notları arabada duruyor.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Carplay'i telefon tutucu ile buraya yerleştirdim. Mıknatıslı olduğu için istediğim zaman ayırabiliyorum. Camın önünde durmasını sevmiyordum. Bence bura güzel oldu. Orta havalandırmayı zaten kullanmam hiç. 9 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Carplay'i telefon tutucu ile buraya yerleştirdim. Mıknatıslı olduğu için istediğim zaman ayırabiliyorum. Camın önünde durmasını sevmiyordum. Bence bura güzel oldu. Orta havalandırmayı zaten kullanmam hiç. şu saati toyota hala görünür yere koyar. Hep de eleştirilir. Aha işte. Lazımki koyuluyor Pardon sıcaklıkmış ama saat de vardı sanki bi ara c5’te 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: şu saati toyota hala görünür yere koyar. Hep de eleştirilir. Aha işte. Lazımki koyuluyor Pardon sıcaklıkmış ama saat de vardı sanki bi ara c5’te AE101 kasada bile vardı 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: AE101 kasada bile vardı Sadece saat vardı zaten onda 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Carplay'i telefon tutucu ile buraya yerleştirdim. Mıknatıslı olduğu için istediğim zaman ayırabiliyorum. Camın önünde durmasını sevmiyordum. Bence bura güzel oldu. Orta havalandırmayı zaten kullanmam hiç. Abi bu ekran kablosuz Android oto açıyor mu açmıyormu demedin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts