Talha Bilgi 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Karşıdan yağ sıçramış olabilir mi? O kısımda arkasında bir şey olacağını sanmıyorum ama mühendisler yine bir şeyler düşünmüşte olabilir. Sökeyim diyorum üstad, hani arkasında yağ soğutucu vs varda plastiğe deyince ondanmı oldu o aklıma geldi şimdi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Plastik emecek yapıda değil ki? Ayna ile alttan bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sani Gerşon yazdı: Plastik emecek yapıda değil ki? Ayna ile alttan bakabilirsiniz. Doğru o da var ama yağ ise yağıda emmezmi ? Alttan bakayım dedim ama kapalı orası üstad. Tahminim Selçuk beyin dediği gibi dışardan yağ vs sıçramış o toz tutmadı demekki orası böyle görünüyor. (inşallah yani) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Talha Bilgi yazdı: Arkadaşlar, Aracın şoför tarafındaki sis farının oradaki petekli kapakta görseldeki gibi nemlilik farkettim... Sizce arkasında ne vardır da orayı bu hale getirmiştir ? kedidir köpektir... 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Kedinin biri koku bırakmıştır oraya bence de. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce dsg'ye güvenip koku bırakmazdım ben olsam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts