Talha Bilgi 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Selçuk Bakış yazdı: Karşıdan yağ sıçramış olabilir mi? O kısımda arkasında bir şey olacağını sanmıyorum ama mühendisler yine bir şeyler düşünmüşte olabilir. Sökeyim diyorum üstad, hani arkasında yağ soğutucu vs varda plastiğe deyince ondanmı oldu o aklıma geldi şimdi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Plastik emecek yapıda değil ki? Ayna ile alttan bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Sani Gerşon yazdı: Plastik emecek yapıda değil ki? Ayna ile alttan bakabilirsiniz. Doğru o da var ama yağ ise yağıda emmezmi ? Alttan bakayım dedim ama kapalı orası üstad. Tahminim Selçuk beyin dediği gibi dışardan yağ vs sıçramış o toz tutmadı demekki orası böyle görünüyor. (inşallah yani) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Talha Bilgi yazdı: Arkadaşlar, Aracın şoför tarafındaki sis farının oradaki petekli kapakta görseldeki gibi nemlilik farkettim... Sizce arkasında ne vardır da orayı bu hale getirmiştir ? kedidir köpektir... 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Kedinin biri koku bırakmıştır oraya bence de. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran dsg'ye güvenip koku bırakmazdım ben olsam 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Aracın kışlıklarına geçerken, jantın kenarlarında kaldırım vs kaynaklı derin çiziklerden kurtulmak adına cnc işlemi ile janta vernik işlemi yaptırdım. ÖNCESİ >>>>>>> SONRASI 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Talha Bilgi yazdı: cnc işlemi ile janta vernik işlemi yaptırdım kaçaa mal oldu bunlar Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kaçaa mal oldu bunlar 4.000 TL abi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Talha Bilgi yazdı: 4.000 TL abi. konyaya gelesim var. çok iyi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: konyaya gelesim var. çok iyi Buyur gel abi... Furun Kebabıda gömeriz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Talha Bilgi yazdı: Kebabıda cnc bahane oldu bunun yanında Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Anam BBS imiş ya bu. Bu arabanın orijinalinde mi var? Yorum bağlantısı
Recommended Posts