Tolgahan Doğru Pazar 16:07 Paylaş Pazar 16:07 Talha Bilgi yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2012-altea-xl-dizel-otomatik-191-bin-km-de-extrali-1316069523/detay/ Bu arada ilanı koyalı 7 gün oldu ne bir mesaj ne bir telefon... bişi eksik yazmamaya gayret ettim, çok foto ekleyemedim zira foto sınırı var. bakalım hayırlısı ama acaba çokmu yazdım sizce ? Arayan olsa 650 derim ama Hoş daha alacağım araca bile karar veremedim bir yandan birikim yapmaya çalışıyorum... o yüzden aşırı sıkışmadım. Kaput ve camurluk degisen, boyalar var, 2012 dsg ve bilinmeyen pek olmayan bir araç oldugu icin insanlar muhtemelen cekiniyor. Insallah en kisa surede satarsiniz 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:15 Paylaş Salı 19:15 ilan başlığında çeki demirli yazılsa bence faydası olur. 1 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Çalışma arkadaşıma fuzulevden kurada para çıktı, benim arabayı ona veriyorum. Bütçe bi milyon civarı benzin/lpg bir suv tercih edeceğim... aklım çok karışık bakalım 2 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Stepway parasina ecoboost Kuga var bir de. 1.6gdi ix35 subap lpg olayi bilinmezlik kismi. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 22 dakika önce Yazar Paylaş 22 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: sandero? Honda CRV ? Sinan Akgöl yazdı: Stepway parasina ecoboost Kuga var bir de. 1.6gdi ix35 subap lpg olayi bilinmezlik kismi. Kuga 1.5 ecobost çok istediğim bir model ama motoru konusunda emin olamadım... 1 milyona felan çıkıyor Metin Akbal yazdı: Sandero Stepway inceledim üstad çok küçük ve koltuğunda rahat edemedim... Benim siyatik ve dizlerde rahatsızlığım var baktığım araçlarda koltuk konforu ve oturuş pozisyonu benim için önemli bir kıstas oluyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Talha Bilgi yazdı: Honda CRV ? Turbo araç performansı beklenmiyorsa sorunsuz, bakımı kolay, güzel araç. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Talha Bilgi yazdı: Honda CRV ? Hangi kasalar cikiyor konsoldan vites mi direksiyondan vitesliler mi? Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 dakika önce Yazar Paylaş 7 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Hangi kasalar cikiyor konsoldan vites mi direksiyondan vitesliler mi? 2010 civarı olan konsoldan vitesliler, tek eksiği Köksal beyinde dediği gibi perfomans düşük deniyor... Ama 1 milyon civarına hem turbolu hem benzin/lpg hem aile ye ugun konforlu bişi bulamadım... Yani var ama motor/mekanik bilemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts