Emin Önal 26 Mart Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: İadeyi nereden nasıl talep ediyoruz.. https://portal.utts.gov.tr/TTB-2025-fiyat-duzenlemesi burdan. doğrulanmış iban ın kayıtlı ise onaylaya basıyorsun iade talebi için. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart Paylaş 26 Mart Emin Önal yazdı: https://portal.utts.gov.tr/TTB-2025-fiyat-duzenlemesi burdan. doğrulanmış iban ın kayıtlı ise onaylaya basıyorsun iade talebi için. BİLGİLENDİRME Taşıt Tanıma Birimi (TTB) 2025 Fiyat Düzenlemesi kapsamına dahil olan taşıt sahiplerinin dikkatine; TTB montaj ve aktivasyon işlemlerinizi tamamlayıp, SMS bilgilendirmesinden sonra bu sekme üzerinden iade işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi almak için www.utts.gov.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Önce bi taktır. bi göreyim diyor Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Mart Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: BİLGİLENDİRME Taşıt Tanıma Birimi (TTB) 2025 Fiyat Düzenlemesi kapsamına dahil olan taşıt sahiplerinin dikkatine; TTB montaj ve aktivasyon işlemlerinizi tamamlayıp, SMS bilgilendirmesinden sonra bu sekme üzerinden iade işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi almak için www.utts.gov.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Önce bi taktır. bi göreyim diyor Ee tabi dün o yüzden sordum ya saba abi taktırdın mı diye ☺️ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart Sıfır araçlara çip takılma zorunluluğu kaldırıldı 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 29 Mart Paylaş 29 Mart Bireyseller içinde taşıt tanıma kalkmış sanırım (Webtekno) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Montajı yaptırdım.. montaja dair sms de geldi ama iade yapmıyor. İlerleyen zamanda deneyeceğim. unutmayım diye yazdım.. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıfır araçlara çip takılma zorunluluğu kaldırıldı Sıfır derken? Şirket aracı olsa dahi taktırmaya gerek yok mu, yoksa bireysel araçlardan mı bahsediliyor? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Erdem Doğan yazdı: Sıfır derken? Şirket aracı olsa dahi taktırmaya gerek yok mu, yoksa bireysel araçlardan mı bahsediliyor? Sıfır araçlar bayide çip taktırılıp satılacaktı. Şirket hususi fark etmiyor. O kaldırıldı. geçenlerde sözcüde taktırmayan ticarilere ceza yolda diye haber vardı ama sanırım yanlış haberdi. Ya da taktırmayıp da gider göstermeye devam edenler için olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıfır araçlar bayide çip taktırılıp satılacaktı. Şirket hususi fark etmiyor. O kaldırıldı. geçenlerde sözcüde taktırmayan ticarilere ceza yolda diye haber vardı ama sanırım yanlış haberdi. Ya da taktırmayıp da gider göstermeye devam edenler için olabilir aracu UTTS e kaydettirmezsen cezası var dendi. taktırmana gerek yok ama dendi. Ben tiguanı kaydettim. satılınca da zaten vergisini ödeyip elveda diyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Parasını ödemiştin zaten. RS servisten randevu aldım. Gelip evin önünde takıp gittiler. 1000 lira montaj ücreti galiba. Ben olsam ben de giderdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Parasını ödemiştin zaten. RS servisten randevu aldım. Gelip evin önünde takıp gittiler. 1000 lira montaj ücreti galiba. Ben olsam ben de giderdim. kayıtta ödeme yok. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Bende ödemedim. İş yerinin orada petrolde takıldı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: kayıtta ödeme yok. Yok canım biliyorum. Aldıkları paranın bin lirası montaj ücretiymiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Bekliyordum uzatmayı. İptal etseler de dava açıp paraları geri alsak. Çünkü baştan beri söylediğimiz gibi, kontrolü daha ucuz ve daha kolay yollar varken bu yol seçildi. Petrol istasyonlarına takılacak basit bir düzenek ile bu iş olurdu.. Mertrol'a veya Göktürk hocaya verselerdi bu işi, 1 ayda sorunsuz çalışacak projeyi geliştirirlerdi. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bekliyordum uzatmayı. İptal etseler de dava açıp paraları geri alsak. Çünkü baştan beri söylediğimiz gibi, kontrolü daha ucuz ve daha kolay yollar varken bu yol seçildi. Petrol istasyonlarına takılacak basit bir düzenek ile bu iş olurdu.. Mertrol'a veya Göktürk hocaya verselerdi bu işi, 1 ayda sorunsuz çalışacak projeyi geliştirirlerdi. ikisinin de akaryakıtla işi yok ama 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ikisinin de akaryakıtla işi yok ama Biz fakirler için yaparlardı ya.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: dava açıp paraları geri alsak. aylık telefon dökümün masyaa gelirse ... bikaç sene göremeyiz seni 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: aylık telefon dökümün masyaa gelirse ... bikaç sene göremeyiz seni Görürsün. zira muhtemelen aynı yerde oluruz. Her gün ne konuştunuz siz diye kesin seni de alırlar... Bazıları telefon dinlenmesin diye whatsapp veya facetime'dan görüşüyorlarmış.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: muhtemelen aynı yerde oluruz. bazı binalara girerken telimi kapattım ki ben... Mehmet Ozyurek yazdı: Her gün ne konuştunuz siz diye kesin seni de alırlar... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yakıt fişini gider olarak göstermek isteyenler taktırıyor hocam. O da zorunlu değil. Yakıtı gider göstermek istemiyorsa taktırmazlar. Böyle değilmiş, cezadan bahsediyorlar? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce sadece 2-3 aylık sözler: 3000 dir yok 2000 mayısta son yok haziranda cezası yok yok cezası var norveçliye tercüme etsen gülmekten bir ay kendine gelemez Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Beni 5 ay dinleyenle karşılıklı çay içtim. Değişik bi gömleği barsı pipetle içti çayı anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sadece 2-3 aylık sözler: 3000 dir yok 2000 mayısta son yok haziranda cezası yok yok cezası var norveçliye tercüme etsen gülmekten bir ay kendine gelemez 2100 kurtarıyormuş da bizden neden 2900 aldın demezler mi adama.. Diyemiyor kimse. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts