Çağlar Bayur 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Fatih Uzun yazdı: bu kadar kolay olmamalı evet keşke 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Fatih Uzun yazdı: Bazen vurup kaçan erkek olsun dediğim zamanlardan biridir o akşam. Erkek olsa vurdurmaya razıydın yani sdjhflkjahd (Len olm sabahtan beri sarmayayım diyom ama dayanamadım artık ) 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Geçmiş olsun Fatih, zamanın birinde benzer bir olayda biz yaşadık ve maalesef elimizden kaçırdık. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 Ağustos Yazar Paylaş 9 Ağustos Mertol Kip yazdı: Erkek olsa vurdurmaya razıydın yani sdjhflkjahd (Len olm sabahtan beri sarmayayım diyom ama dayanamadım artık ) Ondan değil be,azcık ters yapsan belki cevap verir anlamında bayan olunca tamam çekelim kenara tutanağımızı tutalım dedik o da fırıldak çıktı. Adnan Çakır yazdı: Geçmiş olsun Fatih, zamanın birinde benzer bir olayda biz yaşadık ve maalesef elimizden kaçırdık. Teşekkürler abi bazen nutku tutuluyor insanın işte 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Arabanın ekranını android tablete çeviren bir cihaz satın aldım, burada ki fiyatı 5 ila 8bin tl arasındaydı, uzak doğudan vergi dahil 1800e mal oldu, youtube, netflix, bein connect, iptv denedim çalışıyor,yolda giderken klip izleyebiliyorum bein connect den tv izleyebiliyorum, Cihaz linki, biraz pahalılaşmış AliExpress'te az önce şunu buldum: 1.481,35TL | Acodo 2025 Android 14 3In1 CarPlay Ai Kutusu Kablosuz Android Otomatik USB Adaptörü Youtube Netflix Evrensel TV Kutusu Tak Ve Çalıştır https://a.aliexpress.com/_c4aUY8JH 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce bu çinliler çoh acaipler o takılan usb kablolu carplay bağlantısı mı Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu çinliler çoh acaipler o takılan usb kablolu carplay bağlantısı mı Aynen öyle car play ve android auto var, Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih, kablosuz carplay olanda da iş yapar mı bu alet. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Fatih, kablosuz carplay olanda da iş yapar mı bu alet. Benim araçda da var kablosuz carplay,bence yapar,deneyelim birgün,trafikde zaman geçirenler için ideal ama araçlarında çarpışma önleyici olması lazım dikkat dağılabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts