Mustafa Resül Kara 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Merhaba, yaklaşık 10 yıldır vakıfbank world kredi kartı kullanıyorum. Ama son zamanlarda nereden alışveriş yapsam vakıfbank hariç taksit yapıyoruz diyorlar. Vakıfbanka taksit yapan yer de 2ye anca bölüyor. Başka bir bankadan kredi kartı alsam fena olmayacak gibi sanki. Tabi aidatsız olursa da tadından yenmez tabiki 😊 Sizlerin önereceği bir banka ve kart var mı? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Ykb world kullanıyorum, şuan yapmıyorlar artık galiba ama ben aidatsız kartını alıp ona bağlı bir de platinum kart almıştım. Onu kullanıyorum. Yanında birde axess var. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Genelde maaş aldığınız bankanın kartı yıllık aidat almıyor. Diğer banka kartlarının da aidatsız karları var ama onlarda taksit olmuyor diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Kredi kartlarında taksit seçeneği kısıtlanıyor. Çok taksit isteyince de, alış fiyatını arttırıyorlar. Peşin fiyatına taksit dönemi bitti gibi. Ama taksit için Bonus ya da Paraf kart önerebilirim. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 World kartlarda ekstradan bir kısıtlama var epey zamandır. Bireyselde de ticaride de, diğer kartların vade farksız taksit yaptığı yerde taksit vermiyor world. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 (düzenlendi) Axess free , aidat yok yakıt kampanyası hep var ,taksit maksitte var 1 Aralık 2024 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Ykb word, bonus, maxium her cepte olmalı. Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Elektrik,su,doğalgaz dahil tüm otomatik ödemeleri vereyim hesapta para tutma derdim olmasın, ekstradan da otomatik ödemeye masraf kesilmesin derseniz Türkiye finanstan happy zero almalısınız. Sonradan taksit istiyorsanız ziraat bankasının bankkartını alın, genelgeçer olarak enpara alın tamam olsun. üçünden de var 99k limitleri var duruma göre kullanırsınız tek kart kullanmak istemiyorsanız. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 maaşın alındığı en güzeli. bazı bankalar çakal. ödeme gününü hatırlatmaz ama geçer geçmez komisyonu yapıştırır mesaj da atar. Buna göre bir plan yaparsanız bence en önemli olumlu kart tüketiciyi aldatmaya çalışmayan kart. işte o nedenle maaş hesabının yattığı iyi. bir de teb gibi marifetli hesap adı ile günlük faiz verilebilen hesaplardan otomatik ödemenin tanımlanabildiği bankalar var. Bunlar iyi. paranız günlükte duruyor ödeme günü kendi tahsil ediyor. uğraşmak daha az. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Maximum platinum var epeydir. İlk aldığımda iyiydi şimdi çoğu yerde maks. 2 taksit. Benim gözlemlediğim bonus ve world kart daha fazla imkan sunuyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 Aralık 2024 Yazar Paylaş 1 Aralık 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: Ykb world kullanıyorum, şuan yapmıyorlar artık galiba ama ben aidatsız kartını alıp ona bağlı bir de platinum kart almıştım. Onu kullanıyorum. Yanında birde axess var. Vakıf world ile yapıkredi world faklı. Bazı yerler yapıkredi için yaparken vakıf için yapmıyor. Fırat Önal yazdı: Genelde maaş aldığınız bankanın kartı yıllık aidat almıyor. Diğer banka kartlarının da aidatsız karları var ama onlarda taksit olmuyor diye biliyorum. Taksit olarak duyduğum genelde bonus ve axess oldu genelikle. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kredi kartlarında taksit seçeneği kısıtlanıyor. Çok taksit isteyince de, alış fiyatını arttırıyorlar. Peşin fiyatına taksit dönemi bitti gibi. Ama taksit için Bonus ya da Paraf kart önerebilirim. Bazı yerler hiçbirine yapmıyor bunu anlıyorum. Ama bir kaç yerde şunu çok duydum vakıf hariç hepsine var. Bu durumda can sıkmaya başladı Emin Önal yazdı: World kartlarda ekstradan bir kısıtlama var epey zamandır. Bireyselde de ticaride de, diğer kartların vade farksız taksit yaptığı yerde taksit vermiyor world. Vakıf world ile yapıkredi world kesinlikle farklı. Bu durum büyük ihtimalle vakıfbank yüzünden. Abdurrahman Balaban yazdı: Axess free , aidat yok yakıt kampanyası hep var ,taksit maksitte var Akbank dan bir sıkıntı yüzünden memnun kalmamıştım. Ama reklamı fazla dönüyor puan taksit işi de fazla görünüyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Ykb word, bonus, maxium her cepte olmalı. Son zamanlara kadar world ciddi anlamda iyiydi. Ama vakıfbank işleyen düzeni bozdu bence. Alpaslan Göktaş yazdı: Elektrik,su,doğalgaz dahil tüm otomatik ödemeleri vereyim hesapta para tutma derdim olmasın, ekstradan da otomatik ödemeye masraf kesilmesin derseniz Türkiye finanstan happy zero almalısınız. Sonradan taksit istiyorsanız ziraat bankasının bankkartını alın, genelgeçer olarak enpara alın tamam olsun. üçünden de var 99k limitleri var duruma göre kullanırsınız tek kart kullanmak istemiyorsanız. Otomatik ödemeye masraf kesmiyor sağolsun. Ama ciddi anlamda taksit sıkıntısı çekiyorum. Bu da beni yoruyor artık. Fazla taksit istediğimden de değil 3e bölsün tmmdır. Mehmet Göktürk yazdı: maaşın alındığı en güzeli. bazı bankalar çakal. ödeme gününü hatırlatmaz ama geçer geçmez komisyonu yapıştırır mesaj da atar. Buna göre bir plan yaparsanız bence en önemli olumlu kart tüketiciyi aldatmaya çalışmayan kart. işte o nedenle maaş hesabının yattığı iyi. bir de teb gibi marifetli hesap adı ile günlük faiz verilebilen hesaplardan otomatik ödemenin tanımlanabildiği bankalar var. Bunlar iyi. paranız günlükte duruyor ödeme günü kendi tahsil ediyor. uğraşmak daha az. Maaş bankası ziraat. Ama onun kredi kartını hiç kullanmadım. Tek kart var o da vakıfbank. Son zamanlara kadar aşırı memnundum ama şimdi ciddi sıkmaya başladı. Süleyman Can yazdı: Maximum platinum var epeydir. İlk aldığımda iyiydi şimdi çoğu yerde maks. 2 taksit. Benim gözlemlediğim bonus ve world kart daha fazla imkan sunuyor. World emin olun yapıkredi olanıdır. Vakıf world de bir şey yok şu anda 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 LC Waikiki de vakıf taksit yapıyor mesela. Eski maaş hesabından vakıf var kapatacağım, taksit için kullandığım bonus var kapatacağım, bir de paraf var yeni maaş hesabından, maaş hesabı dışındakileri kapatmayı düşünüyorum 6-7 aydır Ama hep bir avantajı oluyor bonusun, kapatamadım daha Para ödeyerek bir kart alacak olsam bonus veya world düşünürdüm ben olsam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Vakıf word ile Ykb word Garanti bonus ile deniz bonus. Çok değişiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 Aralık 2024 Yazar Paylaş 1 Aralık 2024 Murat Sürmeli yazdı: LC Waikiki de vakıf taksit yapıyor mesela. Eski maaş hesabından vakıf var kapatacağım, taksit için kullandığım bonus var kapatacağım, bir de paraf var yeni maaş hesabından, maaş hesabı dışındakileri kapatmayı düşünüyorum 6-7 aydır Ama hep bir avantajı oluyor bonusun, kapatamadım daha Para ödeyerek bir kart alacak olsam bonus veya world düşünürdüm ben olsam Sanırım bir tek lcw da taksit yapıyor, hatta lcw dan alışveriş yapınca puanı fazla veriyor 😃 Mehmet Ozyurek yazdı: Vakıf word ile Ykb word Garanti bonus ile deniz bonus. Çok değişiyor. Kesinlikle bende vakıfbank yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Yapıkrediye taksit var sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 taksit yapılabilen hangi ürün kaldı ki? Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Mustafa Karahan yazdı: Vakıf world ile yapıkredi world kesinlikle farklı. Bu durum büyük ihtimalle vakıfbank yüzünden. Mustafa Karahan yazdı: Kesinlikle bende vakıfbank yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Yapıkrediye taksit var sanırım. Yoo benim bahsettiğim YKB world. Eskiye göre çok düşük ve sınırlı taksite denk geliyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 Aralık 2024 Yazar Paylaş 1 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: taksit yapılabilen hangi ürün kaldı ki? Mesela geçen sene lastik alacaktım her karta 12 taksit yaparım vakıf hariç dedi. Varsa herhangi bir kart yaparız demişti. Derimoddan ayakkabı alacaktım vakıfa yapmadı taksit... Emin Önal yazdı: Yoo benim bahsettiğim YKB world. Eskiye göre çok düşük ve sınırlı taksite denk geliyorum. Ykb de böyleyse varın siz vakıfı düşünün 😊 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Garanti Bonus puan ve avantaj yönünden tek geçerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Koray Demir yazdı: Garanti Bonus puan ve avantaj yönünden tek geçerim. Ve limit Benim yok ama duyuyorum. çok güzel limit veriyorlarmış.. 1 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Aralık 2024 Paylaş 1 Aralık 2024 Her bankanın verdiği limit çok farklı oluyor, yapıkredi 7.500 tl limiti 1 lira yukarı çıkarmazken vakıfbank 100 bin limit + 25 bin ek hesap verdi. Mesela garantide limitleri ayrı ayrı bitane 60 bin bitane 20 bin limitli kart var, ziraat bankası canını alsan 10 binden yukarı çıkarmıyor 4 senedir. Neye göre belirliyorlar hepsi aynı bilgilere kredi notuna bakmıyormu anlamıyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 Aralık 2024 Yazar Paylaş 1 Aralık 2024 Ebrar Tüfek yazdı: Her bankanın verdiği limit çok farklı oluyor, yapıkredi 7.500 tl limiti 1 lira yukarı çıkarmazken vakıfbank 100 bin limit + 25 bin ek hesap verdi. Mesela garantide limitleri ayrı ayrı bitane 60 bin bitane 20 bin limitli kart var, ziraat bankası canını alsan 10 binden yukarı çıkarmıyor 4 senedir. Neye göre belirliyorlar hepsi aynı bilgilere kredi notuna bakmıyormu anlamıyorum. Ziraat konusunda haklısınız ne yüksek kredi ne de kart da limit bunları vermiyor Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 İng Allah ne verdiyse taksit yapıyo. Ay içerisinde belirli hedefi/şartı sağlarsanız imkanları devam ediyor gibi bir durumu var, bi araştırın isterseniz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 Mustafa Karahan yazdı: Ziraat konusunda haklısınız ne yüksek kredi ne de kart da limit bunları vermiyor Peki kime veriyor? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 Bankaların anlaşmaları gereği illaki farklı yerlerde farklı taksitler oluyor. YK World, Paraf ve Enpara kullanıyorum. Ağırlık World kart taksit yapıyor ancak zaten taksit işine kısıtlama geldiği için meblağ yüksek olmadıkça taksit işi pek olmuyor. Mobilya (214.000₺) aldım, tüm kartlara 6’ya bölüyoruz dedi. Mont (2.500₺) aldım, yine tüm kartlara 2 taksit dedi. Başka bir yerden yine mobilya (9800₺) aldım hiç taksit yapmadı tek çekim Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 2 Aralık 2024 Yazar Paylaş 2 Aralık 2024 Alptuğ Özcan yazdı: İng Allah ne verdiyse taksit yapıyo. Ay içerisinde belirli hedefi/şartı sağlarsanız imkanları devam ediyor gibi bir durumu var, bi araştırın isterseniz İng sürekli teklif ediyor ama oranın kredi kartına hiç bakmadım. Ama ingden kredi çektim o konuda çok bonkör Mehmet Ozyurek yazdı: Peki kime veriyor? Maaşı ordan alıyoruz bizim kurumda kimse istediği parayı çekemiyor ziraat bankasından. Ziraat de kmh hesabım 2700 TL mesela. Ama diğer bankalarda 130 bin civarı eksi hesaba girebiliyorum. Ziraat kime veriyor bilmiyorum ama bize vermiyor abi 😊 Mustafa Arıkan yazdı: Bankaların anlaşmaları gereği illaki farklı yerlerde farklı taksitler oluyor. YK World, Paraf ve Enpara kullanıyorum. Ağırlık World kart taksit yapıyor ancak zaten taksit işine kısıtlama geldiği için meblağ yüksek olmadıkça taksit işi pek olmuyor. Mobilya (214.000₺) aldım, tüm kartlara 6’ya bölüyoruz dedi. Mont (2.500₺) aldım, yine tüm kartlara 2 taksit dedi. Başka bir yerden yine mobilya (9800₺) aldım hiç taksit yapmadı tek çekim Sektör sektör değişiyordur ama benim gittiğim yerler inadına mı diyor anlamıyorum vakıfbanka yok diyorlar 😊 lcw da taksit puan ne varsa veriyor ama 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts