Metin Uzunoğlu Çarşamba 14:40 Paylaş Çarşamba 14:40 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Biz de modaya uyup, yapay zekada hazırladığımız fotoğrafımızı koyalım. Yazıyı okumadan maşallah kartpostal gibi fotoğraf çekmiş cenk hoca dedim lafım yarım kaldı. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 14:46 Paylaş Çarşamba 14:46 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Biz de modaya uyup, yapay zekada hazırladığımız fotoğrafımızı koyalım. süper bence 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 15:44 Paylaş Çarşamba 15:44 Daha ufakları acaba ne zaman gelecek Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Daha ufakları acaba ne zaman gelecek Bekliyorum ben de hocam. Eşime alma planımız var. Bu büyük olunca çok kullanmak istemiyor eşim. 23 saat önce tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Arkadaş 28 aralık 2024 de 1620 ye aldığı id4 ü bugün kazasız yanında kışlıklar ile 1500 e sattı juniper aldığı için 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Zevk ve bütçe meselesi, bir şey diyemem. Bence yazık olmuş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gülmez yazdı: Arkadaş 28 aralık 2024 de 1620 ye aldığı id4 ü bugün kazasız yanında kışlıklar ile 1500 e sattı juniper aldığı için 2 sene beklesek 1 milyona iner ozamana kadar Yorum bağlantısı
Recommended Posts