Metin Uzunoğlu Çarşamba 14:40 Paylaş Çarşamba 14:40 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Biz de modaya uyup, yapay zekada hazırladığımız fotoğrafımızı koyalım. Yazıyı okumadan maşallah kartpostal gibi fotoğraf çekmiş cenk hoca dedim lafım yarım kaldı. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 14:46 Paylaş Çarşamba 14:46 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Biz de modaya uyup, yapay zekada hazırladığımız fotoğrafımızı koyalım. süper bence 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 15:44 Paylaş Çarşamba 15:44 Daha ufakları acaba ne zaman gelecek Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 17:28 Yazar Paylaş Cuma 17:28 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Daha ufakları acaba ne zaman gelecek Bekliyorum ben de hocam. Eşime alma planımız var. Bu büyük olunca çok kullanmak istemiyor eşim. Cuma 17:28 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Cuma 18:06 Paylaş Cuma 18:06 Arkadaş 28 aralık 2024 de 1620 ye aldığı id4 ü bugün kazasız yanında kışlıklar ile 1500 e sattı juniper aldığı için 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Zevk ve bütçe meselesi, bir şey diyemem. Bence yazık olmuş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Gülmez yazdı: Arkadaş 28 aralık 2024 de 1620 ye aldığı id4 ü bugün kazasız yanında kışlıklar ile 1500 e sattı juniper aldığı için 2 sene beklesek 1 milyona iner ozamana kadar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: 2 sene beklesek 1 milyona iner ozamana kadar geçmişten ilham almayan gelecekte sıkıntı çekebilir. 2023 te bmw 1 başlangıç fiyatı 1882K idi (bu gün 2900K) Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bekleyerek başarıya ulaşan tek şey tavuktur diye ekleyelim Yatarak büyüyen karpuzun konuyla bağlantısını bulamadım ama 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Buyuk planlar yoksa, gercekten ihtiyac varsa araba almak mantikli cunku baska yatirim imkani yok. Diger turlu bu paralari arabaya vermek ozellikle zaten yeteri kadar iyi bir araba varsa mantikli degil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts