Murat Öngür 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 Merhaba aracım için insignia ön disk arıyorum internette bir kaç yere sordum şase gönderdim ama yok iki tip var sizin araçta diyorlar araba 18 inç lastik var şase 16 inç veriyor diyorlar orjinal opel parçası satan bi yeri aradım lastik boyundan disk boyunu hesaplayan yer ilk kez duydum dedi adam bence de haklı , ama oraya gidip alma durumum yok maalesef . disklerde çok ince fren yaparken bile korkuyorum uzun yolda elimde kalacak diye . Bilindik güvenilir şase ile doğru parça gönderecek istanbul avrupa yakası bildiğiniz bir yer var mıdır ? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 Murat Öngür yazdı: Merhaba aracım için insignia ön disk arıyorum internette bir kaç yere sordum şase gönderdim ama yok iki tip var sizin araçta diyorlar araba 18 inç lastik var şase 16 inç veriyor diyorlar orjinal opel parçası satan bi yeri aradım lastik boyundan disk boyunu hesaplayan yer ilk kez duydum dedi adam bence de haklı , ama oraya gidip alma durumum yok maalesef . disklerde çok ince fren yaparken bile korkuyorum uzun yolda elimde kalacak diye . Bilindik güvenilir şase ile doğru parça gönderecek istanbul avrupa yakası bildiğiniz bir yer var mıdır ? Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Alp Özkök 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 Trw'nin sitesinden https://www.trwaftermarket.com/tr/catalogue/ araç bilgilerinizi girerek, aracınızda kullanılan fren diskleri ve bu disklerin dış çap ölçülerine ulaşabilir, kendi disk ölçülerinizle karşılaştırabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Aralık 2024 Yazar Paylaş 4 Aralık 2024 Alp Özkök yazdı: Trw'nin sitesinden https://www.trwaftermarket.com/tr/catalogue/ araç bilgilerinizi girerek, aracınızda kullanılan fren diskleri ve bu disklerin dış çap ölçülerine ulaşabilir, kendi disk ölçülerinizle karşılaştırabilirsiniz. burası bile 3 tane ayrı disk çıkardı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 kalipere göre farklı çapta, veya dayanıma göre farklı kalınlıkta olabilir, Ka lar da bile 2 farklı çapta gelmişti. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Aralık 2024 Yazar Paylaş 5 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: kalipere göre farklı çapta, veya dayanıma göre farklı kalınlıkta olabilir, Ka lar da bile 2 farklı çapta gelmişti. aynen abi bunlarda motora göreymiş beygir gücüne göre zannedersem bana jant boyu ile alakalı diyen yer baya bi bilinçsizse sallamış . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Murat Öngür yazdı: bana jant boyu ile alakalı diyen yer baya bi bilinçsizse sallamış . dıştan bakınca, daha iri kalpierli olan seri de daha büyük jant olur genelde, ona şeetmiş demek , pratik yedek parçacı 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Aralık 2024 Yazar Paylaş 5 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: dıştan bakınca, daha iri kalpierli olan seri de daha büyük jant olur genelde, ona şeetmiş demek , pratik yedek parçacı aynen ama alakası yokmuş motor gücü yüksek olanlarda büyük disk varmış. 19 inç jantı olanda küçük disk olduğu gibi 17 inç 1,6 t benzinli olanlarda ise büyük disk olabiliyormuş 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Onlineyedekparca ya danış derim orası güvenilir. 18 jant belki sonradan takılmış olabilir. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Hocam ben Sefaköy BOSCH Car da değiştirdim . Fiyat uyguna geldi ve Bosch taktırdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts