İçeriğe Yönlendir

Peugeot İçin Obd Yazılımı

Fatih Karaa

Recommended Posts

Fatih Karaa

Merhaba arkadaşlar eşime 107 aldım. araç için obd ile kurcalayacağım bir program var mı. Mondeo için forscan kullanıyorum onun gibi peugeota uygun bir yazılım var mı? 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Peugeot Planet yazılımı var ama onun içinde standart OBD değilde farklı bir OBD bağlantı  kafası vardı, yazılımı da legal olarak almanız sıkıntılı (kırılmış(crack) halini kullanmak gerekir)

En son bilgilerim bu yöndeydi ama bu dediklerim 10 yıl önce 407 varken araştırdıklarım

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Fatih Karaa yazdı:

Merhaba arkadaşlar eşime 107 aldım. araç için obd ile kurcalayacağım bir program var mı. Mondeo için forscan kullanıyorum onun gibi peugeota uygun bir yazılım var mı? 

amazon app store fap isimli program var prosu 12 dolar ancak araçlar hakkında herşeyi gösteriyor ama sizin aracın çok fazla özelliği yok

araştırın ona göre indirip kurun derin ben kullanıyorum çok memnunum

@Ali Darbaz da fap kullanıyor çok detaylı bilgi verir

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Android için Faplite programı var ama ben 306ya bağlanamadım, bu haftasonu farklı bir obd cihazı ile yine deneyeceğim, bir sonuç alırsam bilgi veririm.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Selçuk Bakış yazdı:

Android için Faplite programı var ama ben 306ya bağlanamadım, bu haftasonu farklı bir obd cihazı ile yine deneyeceğim, bir sonuç alırsam bilgi veririm.

306 daki OBD protokolü K-line mı ISO9141mi? OBD II olduğunu pek sanmıyorum.

OBDII derken CanBus ı kastettim.

Bu deli epey kasmış.

How to Read 1996 Peugeot 306, Pre-OBD2 Fault Codes. 2-pin PSA Connector. : 6 Steps - Instructables

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mertol Kip yazdı:

306 daki OBD protokolü K-line mı ISO9141mi? OBD II olduğunu pek sanmıyorum.

OBDII derken CanBus ı kastettim.

Bu deli epey kasmış.

How to Read 1996 Peugeot 306, Pre-OBD2 Fault Codes. 2-pin PSA Connector. : 6 Steps - Instructables

Pp2000 uyumlu ama protokolü hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Elimde 2 farklı cihaz var, yazılımı temin ettikten sonra PC üzerinden deneyeceğim. İşin zor kısmı olan yazılımı da buldum aslında sanal Windows kısmında takıldım 

Yorum bağlantısı
Fatih Karaa
Selçuk Bakış yazdı:

Pp2000 uyumlu ama protokolü hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Elimde 2 farklı cihaz var, yazılımı temin ettikten sonra PC üzerinden deneyeceğim. İşin zor kısmı olan yazılımı da buldum aslında sanal Windows kısmında takıldım 

Programlar sanki pc'de sadece 32 bir sistemlerde çalışıyormuş diye okudum ona dikkat edin birde

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...