Derviş Gümüş 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 2011 Model Fluence sahibiyim. İnternetten multimedya sistemini satın alsam araca bağlatmak için ne kadar bütçe ayırmam gerekir? Sorduğumda oto elektrikçilerin taktığını söylediler ama ne kadara takarlar bilmiyorum. Oto elektrikçi olan varsa yada yakın zamanda yaptırmış olan varsa bilgi verebilir mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Çok zor değil aslında. Youtube'dan videoları izleyip biraz eliniz yatkınsa, siz de yapabilirsiniz. Aksi halde 1000TL sanırım yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Derviş Gümüş 14 Aralık 2024 Yazar Paylaş 14 Aralık 2024 Sani Gerşon yazdı: Çok zor değil aslında. Youtube'dan videoları izleyip biraz eliniz yatkınsa, siz de yapabilirsiniz. Aksi halde 1000TL sanırım yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Bilgi için teşekkürler hocam sağolun. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 İnternetten aldığınızda taktıracağınız yer montaj esnasında veya montajdan sonra olası bir anormallik durumunda bu benim sattığım ürün değil diyerek aradan sıyrılma işini çok yaparlar bilginiz olsun. Sani abimizin de dediği gibi youtube'dan videolarını izleyin ona göre karar verin. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 Ürünü de montajı da aynı yerden alın. Ya ilgilenmezler ya da özenmezler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 bu tip ürünleri monte edenden almak çok faydalı olurdu. sizin aldığınız ürün nedir linki var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts