Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: Birebir aynı sebepten ferrari'ler de diskalifiye oldu Ne zaman? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Önder Özcan yazdı: Ne zaman? Çin GP'sinde. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sani Gerşon yazdı: Birebir aynı sebepten ferrari'ler de diskalifiye oldu Oldu deyince ben de dün oldu sandım. Sen olmuştu demek istemişsin. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Önder Özcan yazdı: Oldu deyince ben de dün oldu sandım. Sen olmuştu demek istemişsin. Yooo, ne diyeceğimi kimseye sormam 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sani Gerşon yazdı: Yooo, ne diyeceğimi kimseye sormam Ne yazarsan yaz banane, bana sor demedim ki. Demek istediğini diyememişsin o kadar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Önder Özcan yazdı: Ne yazarsan yaz banane, bana sor demedim ki. Demek istediğini diyememişsin o kadar. adam bekar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts