İçeriğe Yönlendir

Formula 1 - 2025 Sezonu ve Haberler

Sani Gerşon

Recommended Posts

Kemal Korkmaz

Seneye Audi  geliyor   Vag ekibi onu tutar...

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gizli beygir açarlarsa diskalifiye

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Çağlar Bayur

bu kadar heyecansız bir pist bu kadar kadar heyecanlı bir yarışa ev sahipliği yapabilirdi, hamiltonun pit ekibine ettiği küfrü merak ettim biplediler :rofl: iki damla yağmur yağdı kazalar olaylar zevkli idi. Otto nun seçtiği ehliyet alma yaşı altındaki çaylak iş yapar gibi, yayıncı ısrarla onu göstermedi ama olsun, çocuk 4. bitirid, ceza saniyesi ile 5. oldu.

saplandığı çimenden çıkmak için aracı öncden çekiş gibi kullanmasının gereğine bakarsak bu formula arabaları acaba önden çekiş olsa daha mı iyi olur diye düşündürdü. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Erken kalktığımıza değdi.

Mclarenler 1-2 olacak derken bazı şeyler şimşek hızında değişti. Verstappen bi ara 16 saniye gerideydi, sonra neredeyse yarışı alacaktı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
(düzenlendi)

Ben erken kalkmadım yarışın özetini izledim Küçük oğlan Emir kalkıp izlemiş oda bana özet geçti. 

Ferrariler kötüydü , Çaylaklar bayağı hata yapıp yarış dışı kaldılar  yarışın sonralarına doğru gelen iki damla yağmur çok şeyi değiştirdi Norris hata yapmasına rağmen iyi toparladı Mercedes Çaylak pilotu Antonelli 4. sırayı alarak çok iyi performans gösterdi.

Verstappen 1029 günlük şampiyona liderliği rekoru sona erdi.  

f1 sıralama.jpeg

GmJtuvLXIAArEjO.jpeg

tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Aytac Sakal

Japonya geçit töreni gibiydi F1 altın bir kural var tek pilotu öne çıkartıp destekleyeceksin.Zamanında Ferrari Mercedes bunu iyi uygulayıp Şampiyonlar çıkardı.Günümüzde Max zaten Doğal yeteneği ile hep ön Plana çıktı.Mc. L. Lando ile Oscar arasında seçim yapmalı Pilotlarımın yarışmasına izin vereceğim mantığı zaten az olan Şansını dahada eritiyor.

https://tr.motorsport.com/f1/standings/2025/

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...