Sinan Akgöl 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Her puretech kullanicisina bu aleti torpidoda taşımali 😂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Her puretech kullanicisina bu aleti torpidoda taşımali 😂 ooo bunları balat’ta müzayede satıyorlar. Bende de var Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ooo bunları balat’ta müzayede satıyorlar. Bende de var Seninki daha değerli 😂 50 sene sonra bende koyucam muzayedeye triger ölçum aparati diye 😁 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Her puretech kullanicisina bu aleti torpidoda taşımali 😂 Eski köy evlerinde kapı anahtarı böyleydi. Kapı arkasında ağaçtan sürgü olurdu, sürgüye bir tane çiviyi yarım çakarlardı. L şeklindeki demiri kapıdaki delikten içeri sokup çiviyi sağa sola iterek kapı açılıp kapanırdı. Video tam bu değil ama mantık aynı. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Eski köy evlerinde kapı anahtarı böyleydi. Kapı arkasında ağaçtan sürgü olurdu, sürgüye bir tane çiviyi yarım çakarlardı. L şeklindeki demiri kapıdaki delikten içeri sokup çiviyi sağa sola iterek kapı açılıp kapanırdı. Video tam bu değil ama mantık aynı. Kapi anahtarindan psa kullanicilari triger ölçme anahtarini geliştirmişler. Ruslar yapti ilk bu aleti sonra yedek parça gibi satılıyor. Yağ kapagını açıp triger kalinlığını ölçüyoruz 🙂 Ben daha ölçmedim de elbet birgün başlıcak o günlerde 😂 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Kapi anahtarindan psa kullanicilari triger ölçme anahtarini geliştirmişler. Ruslar yapti ilk bu aleti sonra yedek parça gibi satılıyor. Yağ kapagını açıp triger kalinlığını ölçüyoruz 🙂 Ben daha ölçmedim de elbet birgün başlıcak o günlerde 😂 Anahtar burası olsa gerek Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Anahtar burası olsa gerek Kesinlikle, ama pozitif olalim yağ kontrol ederken hadi bide kapağı açıp trigerimede bakayim demek gibi 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts