Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Stelantis 700.000 aracı geri çağırmış. Hibritmiş. Yangın tehlikesi vamış. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Allah’tan sıkıştırma basıncım 11’e bir olan araba kullanıyorum. Püretech olsaydı halimiz Araptı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Benzin partikül filtresi borusu ve marş jeneratörünün birbirine temas etmesinden kaynaklanıyor. Bu temas nedeniyle motor bölümüne su sızabiliyor ve bu durum nadir de olsa yangın riskine yol açabiliyormuş. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 20:09 Paylaş Cuma 20:09 https://www.donanimhaber.com/puretech-motor-sahipleri-icin-kayistan-zincire-donusum-kiti-cikti--204882 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Trye gelmez Zincir marketlere gelir mi? Zincir olarak... 1 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Zincir marketlere gelir mi? Zincir olarak... Isparta'nın havasında suyunda bi şey olmalı. @Tahir İlter yapardı böyle espriler Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Isparta'nın havasında suyunda bi şey olmalı. @Tahir İlter yapardı böyle espriler Yüksek rakım kuru sıcak hava vs. Ben sudan şüpheleniyordum. İçme suyuna termal su karışıyorsa demek ki. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Zincir marketlere gelir mi? Zincir olarak... 🥲🥲🥲 Gelir mi ki? Bizimkiler getirir bizim elemanlarda alir garantiyi bozar sonrasi bilmiyoruz ne zaman patlar. Gelene kadar ben satarim 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts