Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Stelantis 700.000 aracı geri çağırmış. Hibritmiş. Yangın tehlikesi vamış. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Allah’tan sıkıştırma basıncım 11’e bir olan araba kullanıyorum. Püretech olsaydı halimiz Araptı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Benzin partikül filtresi borusu ve marş jeneratörünün birbirine temas etmesinden kaynaklanıyor. Bu temas nedeniyle motor bölümüne su sızabiliyor ve bu durum nadir de olsa yangın riskine yol açabiliyormuş. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 20:09 Paylaş Cuma 20:09 https://www.donanimhaber.com/puretech-motor-sahipleri-icin-kayistan-zincire-donusum-kiti-cikti--204882 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 13:19 Paylaş Pazartesi 13:19 Sinan Akgöl yazdı: Trye gelmez Zincir marketlere gelir mi? Zincir olarak... 1 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 13:29 Paylaş Pazartesi 13:29 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Zincir marketlere gelir mi? Zincir olarak... Isparta'nın havasında suyunda bi şey olmalı. @Tahir İlter yapardı böyle espriler 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Pazartesi 13:46 Paylaş Pazartesi 13:46 Sani Gerşon yazdı: Isparta'nın havasında suyunda bi şey olmalı. @Tahir İlter yapardı böyle espriler Yüksek rakım kuru sıcak hava vs. Ben sudan şüpheleniyordum. İçme suyuna termal su karışıyorsa demek ki. 5 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazartesi 15:34 Paylaş Pazartesi 15:34 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Zincir marketlere gelir mi? Zincir olarak... 🥲🥲🥲 Gelir mi ki? Bizimkiler getirir bizim elemanlarda alir garantiyi bozar sonrasi bilmiyoruz ne zaman patlar. Gelene kadar ben satarim 😂 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Salı 21:07 Paylaş Salı 21:07 Sani Gerşon yazdı: Isparta'nın havasında suyunda bi şey olmalı. @Tahir İlter yapardı böyle espriler Olabilir. İlkay da yapıyor böyle espriler. 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Motor karmaşasinda Stelantis sonunda karar almış, Fiat 1.3 Firefly 180hplik motorunda karar vermisler artik benzinliler bu motora donucekmis iyice arapsacina dondurduler. 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Motor karmaşasinda Stelantis sonunda karar almış, Fiat 1.3 Firefly 180hplik motorunda karar vermisler artik benzinliler bu motora donucekmis iyice arapsacina dondurduler. 😁 püretech 100 ne oldu. Hemde 1.3 firefly motordan haberim yok Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: püretech 100 ne oldu. Hemde 1.3 firefly motordan haberim yok Onu geçiş olarak kullanicaklar heralde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts