Koray Demir Çarşamba 18:00 Paylaş Çarşamba 18:00 Tavan perdesi olmayan Teslalara montaja başlamışlar güzel fikir aslında. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 18:23 Yazar Paylaş Çarşamba 18:23 Vardı zaten de düz sabit perde daha uygun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 19:46 Paylaş Çarşamba 19:46 Perdesiz olmaz.. Chery'lerde de yokmuş galiba.. Qashqaide mükemmel bir perde var.. Audide kalın tüle benzer bir perde var.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 05:47 Paylaş Dün saat 05:47 Mehmet Ozyurek yazdı: Perdesiz olmaz.. Chery'lerde de yokmuş galiba.. Qashqaide mükemmel bir perde var.. Audide kalın tüle benzer bir perde var.. nissan ın perde gerçekten çok güzel kapandığı zaman ışık ve ısıyı çok güzel engelliyor 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 06:21 Paylaş Dün saat 06:21 Mehmet Ozyurek yazdı: Perdesiz olmaz.. Chery'lerde de yokmuş galiba.. Qashqaide mükemmel bir perde var.. Audide kalın tüle benzer bir perde var.. Nissana sorsak normal perde der bence 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 06:40 Paylaş Dün saat 06:40 Mehmet Ozyurek yazdı: Perdesiz olmaz.. Chery'lerde de yokmuş galiba.. Qashqaide mükemmel bir perde var.. Audide kalın tüle benzer bir perde var.. Köksal Yılmaz yazdı: Nissana sorsak normal perde der bence Nissana sormana gerek yok, herhangi birine sor o da söylesin, normal perde işte. Mökömmöl pördö 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 06:45 Paylaş Dün saat 06:45 tesla cam tavanda şikayetler çok fazla maalesef hem dış etkenlere karşı hassas hem de sıcaklığı geçiriyor diye Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 06:47 Paylaş Dün saat 06:47 Önder Özcan yazdı: Nissana sormana gerek yok, herhangi birine sor o da söylesin, normal perde işte. Mökömmöl pördö Kargaya yavrusu kartal görülür olm Fatih Keskin yazdı: nissan ın perde gerçekten çok güzel kapandığı zaman ışık ve ısıyı çok güzel engelliyor Perdelerin işi o zaten başkanım 😁 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:21 Paylaş Dün saat 07:21 Köksal Yılmaz yazdı: Nissana sorsak normal perde der bence İyi de peerde niyetine sineklik yapan markalar var.. Audi mesela, qashqaininki kapanınca tamamen tavan gibi olurken, audininki sineklik. İyiye iyi. kötüye kötü. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 07:57 Paylaş Dün saat 07:57 Mehmet Ozyurek yazdı: İyi de peerde niyetine sineklik yapan markalar var.. Audi mesela, qashqaininki kapanınca tamamen tavan gibi olurken, audininki sineklik. İyiye iyi. kötüye kötü. Bir de mükemmel var. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 08:19 Paylaş Dün saat 08:19 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Perdesiz olmaz.. Chery'lerde de yokmuş galiba.. Qashqaide mükemmel bir perde var.. Audide kalın tüle benzer bir perde var.. Olur yaw cama bagli. Kuga'daki cam cok isi geciriyordu, mecbur perdeyi kapatiyordum, grandlandte daha birkez bile kapatmadim ki Bodrum gunesi ve sicagi bu sene abartti. Dün saat 08:21 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Typo 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Cam tavandan ben de şikayetçiyim. Zamanım olsa ilk fırsatta perde takacağım. Kafada saç yoğunluğu az olunca direk beyne geliyor ısı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Selim Bilgin yazdı: Cam tavandan ben de şikayetçiyim. Zamanım olsa ilk fırsatta perde takacağım. Kafada saç yoğunluğu az olunca direk beyne geliyor ısı. tavanı cam olmayan bir modeli varmı peki bu arabaların? yok ise neden yok?? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Doğan Arşiray yazdı: tavanı cam olmayan bir modeli varmı peki bu arabaların? yok ise neden yok?? Galiba emerika'nın oyunu. Hep söylediğim gibi, ben iş makinesi olarak kullanıyorum, sabah bir land cruiser'ın yanına park ettim içim gitti. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 saat önce Paylaş 9 saat önce cam tavan kadar lüzumsuz birşey yok tepede güneş varsa. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Cam filmi çekilse ışığı kesmez mi? Panjur? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Cam filmi çekilse ışığı kesmez mi? içeriden değilde dışarıdan çekilen koyu renk koruyucu ppf ler onlardan yaptırıyor insanlar birde oem bir aksusar var tavan perdesi satılmaya başlandı kesme biçme yapılmadan direk takılabiliyor 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Cam filmi , camın ısı altında esnemesine engel olarak (sıcakta genleşme- soğukta büzülme), camın lastik sınırlar içerisinde esnemesine müsaade etmeyerek gerilmelerden dolayı çatlamasına ya da kpatlamasına neden olabilir. Onun için pek tavsiye edilmiyor cam tavanda deniyor. Bir araştırmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Panjur? Kepenk çekmek lazım. Tesla Bakkaliyesi 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Yeni jenerasyon 7 kat daha az güneş geçiriyormuş. Bu da fena değildi. Çok basit tavan perdeleri var aksesuar. yazın sıcak yerde olanlar takıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Chr’ın tavan penceresini de ısı geçirmiyor falan diye reklam ettiler. Ama kullanıcılar sıcaklıktan muzdaripmiş 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Cam filmi , camın ısı altında esnemesine engel olarak (sıcakta genleşme- soğukta büzülme), camın lastik sınırlar içerisinde esnemesine müsaade etmeyerek gerilmelerden dolayı çatlamasına ya da kpatlamasına neden olabilir. Onun için pek tavsiye edilmiyor cam tavanda deniyor. Bir araştırmak lazım. Ben Kuga ya yaptirmistim, bir sey olmadi. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben Kuga ya yaptirmistim, bir sey olmadi. İlla olcak diye bir şey yok tabi. Ama Tesla'da cam tavandan şikayet çok ve de birşey olusa film yaptırmışsın deyip çıkabilirler işin içinden. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts