Tansu Kalafatoğlu 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz grok tesla yazılımına gömülecek. arabalarınız ters ters konuşursa vurup kırmayın 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: grok tesla yazılımına gömülecek. arabalarınız ters ters konuşursa vurup kırmayın Mezardaki atalarımıza bile rahat vermez artık 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Mezardaki atalarımıza bile rahat vermez artık Yapacağın parkın … derse sıkıntı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Skecini yapmışlar. muahha, geleceğin araçları, tam kontrol o yüzden diyorumya gelecekte kimse kişisel araç almayacak (sebeblerden biri sadece).... 11 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: grok tesla yazılımına gömülecek. arabalarınız ters ters konuşursa vurup kırmayın bizde yasak o Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 18:10 Paylaş Dün saat 18:10 X’de düşük hızda duramayan ve öndekine vuran tesla gönderisinin altında aynısını ben de yaşadım diyen ve kaza yapan tesla sahipleri az sayıda değil. Yakın takip etmeyin. Yazılımda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Rejenerasyon fren gücü ile hidrolik arasındaki alışverişte sıkıntı var gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: X’de düşük hızda duramayan ve öndekine vuran tesla gönderisinin altında aynısını ben de yaşadım diyen ve kaza yapan tesla sahipleri az sayıda değil. Yakın takip etmeyin. Yazılımda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Rejenerasyon fren gücü ile hidrolik arasındaki alışverişte sıkıntı var gibi. Yazilimla alakasi yok. Daha once agir araba kullanmayan herkesin yasayabilecegi bir sorun o. E tabi biraz arabasina fazla guvenmeninde sonucu tabi... Bu araba denan aletin 4 tane lastik uzerinde gittigini unutan cok insan var. 2 tonluk arabayi durdurmak oyle kolay degil. Hele ki erimis asfalt uzerinde... 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Araçlar da güçlü olduğu için hızlı olduğunu fark edemiyordur tecrübesiz ise. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mertol Kip yazdı: Yazilimla alakasi yok. Daha once agir araba kullanmayan herkesin yasayabilecegi bir sorun o. E tabi biraz arabasina fazla guvenmeninde sonucu tabi... Bu araba denan aletin 4 tane lastik uzerinde gittigini unutan cok insan var. 2 tonluk arabayi durdurmak oyle kolay degil. Hele ki erimis asfalt uzerinde... 2 ton olsun. Mercedes s350 de 2 ton. Mercedes ile böyle kaza yapan duymadık. Durmuyor şikayeti de olmadı. konu ağırlık veya tecrübesizlik değil. Ya tesla frenleri yetersiz koydu ya da yazılımda hata var. bahsedilen hızlar 20-30km hızlar. Bu hızda giderken rejenerasyon istenilen yavaşlama ivmesini vermeyebilir. Çünkü çok yavaş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Teslada çarpışma önleme düzgün çalışmıyor.. Bu net. Kullanıcılar dikkatli olun.. Yayayı belki görür ama duran arabayı görmüyor. Birden fazla arkadan çarpan tesla müşterim var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Teslada çarpışma önleme düzgün çalışmıyor.. Bu net. Kullanıcılar dikkatli olun.. Yayayı belki görür ama duran arabayı görmüyor. Birden fazla arkadan çarpan tesla müşterim var. yani mındar mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yani mındar mı? Mındar diyemem, beklentiyi düşük tutmak lazım. Corolla Cross gibi kullanırsa sorun yok, Qashqai gibi kullanmasın. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mercedes ile böyle kaza yapan duymadık. paslananı da duymazsın.. bu paslanmadığı anlamına gelmez ama 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: paslananı da duymazsın.. bu paslanmadığı anlamına gelmez ama Youtube’de dolu. Artık normal karşılıyoruz mercedeslerin paslanmasını Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Youtube’de dolu. Artık normal karşılıyoruz mercedeslerin paslanmasını ilerleme olması sevindirici 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ton olsun. Mercedes s350 de 2 ton. Mercedes ile böyle kaza yapan duymadık. Durmuyor şikayeti de olmadı. konu ağırlık veya tecrübesizlik değil. Ya tesla frenleri yetersiz koydu ya da yazılımda hata var. bahsedilen hızlar 20-30km hızlar. Bu hızda giderken rejenerasyon istenilen yavaşlama ivmesini vermeyebilir. Çünkü çok yavaş. Genc olunca susurluk kazasi falan bilmez s klasseyi kahraman ilan edersin tabi. Umarim agirligin etkisini kolay yoldan ogrenirsin Regen durma noktasina kadar calismazki. Benim arabada 8 km/h a dusunce birakiyor mesela. Bi zahmet frene basiversin o kadarcik. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Genc olunca susurluk kazasi falan bilmez s klasseyi kahraman ilan edersin tabi. Umarim agirligin etkisini kolay yoldan ogrenirsin Regen durma noktasina kadar calismazki. Benim arabada 8 km/h a dusunce birakiyor mesela. Bi zahmet frene basiversin o kadarcik. Abi normal değil işte. Biz E2200 ile arkası yüklü köyde neler taşıdık. Ağır araba nedir biliriz Elektriklilerde hidroliği yine elektrik pompası ayarlıyor. Pedal sertliğini de aynı sistemde aktüatör ayarlıyor. Aynı zamanda rejenerasyon ile bu sistem entegre çalışıyor. Benim araba da aynı. Ve toyota’da ilk zamanlarda frenle ilgili şikayetler aldı. Geri çağırmalar yaptı. Şimdi mükemmel çalışıyor. ama bu markalar daha yeni yeni tasarlıyorlar bu sistemi. Hatalar normal. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts