Murat Öngür 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Hayrettin Bahadir yazdı: 2025 yılında asgari ücret, %30 artışla net 22.104 TL olarak uygulanacaktır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Bunun neresi hayırlı olabilir ? elin suriyelilerine milyar eurolar kendi halkına 3 kuruş 5 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Raptiye rap rap zihniyeti devam ediyor. Cem Karaca ve ekibine rahmet diliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Asgari ücrete zammı gelmiş. Tuzu kuru olan ile tuzu kuru olmayan kapışsın bakalım. Altta kalanın canı çıkmasın ama, yazık. Memleketimizin insanı neticede. 1 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Zam gelmiş yine de. Hiç gelmese kim ne diyebilir? 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: devlet tasarruf edecek tek çözümü bu. Belediye özel kalem müdürüne focus+yakıt+şofor vermeye devam etsinler. Ne işe yarıyorsa bu adamlar. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Maaşlı çalışana geçmiş olsun ,iş veren kesimine hayırlı olsun diyelim. Yeni yılda daha yeni model Range Rover lara binmek nasip olsun. Asgari ücretlide bulabilirse tabanı 5 mm lik saç ile kaynatılıp güçlendirilmiş kuş serisi onunla şüküre devam. 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 (düzenlendi) Dün akşam depoyu fuller iken pompacı nasıl daralmışsa "Abi asgari ücret 22 küsür olmuş" dedi. 7-8 sene önce asgari ücretli biri ile sohbet eder iken "Bu ülke bu kadar zengin değil zamanı gelince kira ödeyemecek hale geleceksiniz" dediğimde "Kıskanıyorsun, beğenmiyorsan defol git başka ülkede yaşa dedi bana". Benim sorunum değil asgari ücretliler düşünsün şimdi dedim. Bindim arabaya devam. Yine diyorum benim değil asgari ücretli ve emeklinin sorunu.... 25 Aralık 2024 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Ümit Türk yazdı: Belediye özel kalem müdürüne focus+yakıt+şofor vermeye devam etsinler. Ne işe yarıyorsa bu adamlar. ooo ooo ona gelene kadar devlet kademesi çok daha vahim bankamatik memurları bir bakana 2-3 tane süper makam araçları audiler mercedesler , en son çevre bakanlığı araç kriterleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 55 yeni araç kiralamasıyla gündeme geldi. Bu araçlardan 15’i makam ve koruma hizmetleri için, 40’ı ise merkez teşkilatındaki bürokratlar ile Çevre İl Müdürlükleri hizmetinde kullanılacak. Makam ve koruma hizmetleri için alınacak araçlar 150-265 beygir ve Quattro özellikte olacak. İhale şartnamesine göre araçlar 0’dan 100 kilometreye 5.3 saniyede çıkacak. Maksimum hızı ise 238-250 kilometre olacak. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Murat Öngür yazdı: ooo ooo ona gelene kadar devlet kademesi çok daha vahim bankamatik memurları bir bakana 2-3 tane süper makam araçları audiler mercedesler , en son çevre bakanlığı araç kriterleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 55 yeni araç kiralamasıyla gündeme geldi. Bu araçlardan 15’i makam ve koruma hizmetleri için, 40’ı ise merkez teşkilatındaki bürokratlar ile Çevre İl Müdürlükleri hizmetinde kullanılacak. Makam ve koruma hizmetleri için alınacak araçlar 150-265 beygir ve Quattro özellikte olacak. İhale şartnamesine göre araçlar 0’dan 100 kilometreye 5.3 saniyede çıkacak. Maksimum hızı ise 238-250 kilometre olacak. Hibrit alsınlar 160 km hız yeter. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Evren Erakçora yazdı: Hibrit alsınlar 160 km hız yeter. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Murat Öngür yazdı: ooo ooo ona gelene kadar devlet kademesi çok daha vahim bankamatik memurları bir bakana 2-3 tane süper makam araçları audiler mercedesler , en son çevre bakanlığı araç kriterleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 55 yeni araç kiralamasıyla gündeme geldi. Bu araçlardan 15’i makam ve koruma hizmetleri için, 40’ı ise merkez teşkilatındaki bürokratlar ile Çevre İl Müdürlükleri hizmetinde kullanılacak. Makam ve koruma hizmetleri için alınacak araçlar 150-265 beygir ve Quattro özellikte olacak. İhale şartnamesine göre araçlar 0’dan 100 kilometreye 5.3 saniyede çıkacak. Maksimum hızı ise 238-250 kilometre olacak. Benimki sadece bir örnekti. Tabiki ucu görünmez bu işin. Kamuda tasarrruf diye bir yaygara kopardılar. Balon oldu patladı. Aynı düzen devam. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Murat Öngür yazdı: ooo ooo ona gelene kadar devlet kademesi çok daha vahim bankamatik memurları bir bakana 2-3 tane süper makam araçları audiler mercedesler , en son çevre bakanlığı araç kriterleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 55 yeni araç kiralamasıyla gündeme geldi. Bu araçlardan 15’i makam ve koruma hizmetleri için, 40’ı ise merkez teşkilatındaki bürokratlar ile Çevre İl Müdürlükleri hizmetinde kullanılacak. Makam ve koruma hizmetleri için alınacak araçlar 150-265 beygir ve Quattro özellikte olacak. İhale şartnamesine göre araçlar 0’dan 100 kilometreye 5.3 saniyede çıkacak. Maksimum hızı ise 238-250 kilometre olacak. Devlet kademesinde hizmet eden bazi kisilerin sozleri geldi aklima: "..Passat mi cekeyim yanlarina?" "Bir Audi'yi cok gorduler ... Baskanina" Daha gider bu... . 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Gökhan Tuna yazdı: ... Baskanina" Eline kılıç almakla olmuyormuş bu işler demekki. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Baha Kanberoğlu yazdı: duzeltme yapabilirler. Bir aksiyon olacak diye bekliyorum "Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun" O iş bitmiş Evren Erakçora yazdı: Hibrit alsınlar 160 km hız yeter. Böylelerine at arabası bile! fazla Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 @Mehmet Göktürk Hocam önceki konudaki mesajınıza cevap olarak, Biz "asıl" olduğumuzun farkında değiliz millet olarak, en büyük problem bu bence Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Devlette şöyle bir sıkıntı var. yaptığın işten sorumlu tutulman gerekirken denetleme mekanizması bu kısmı pas geçiyor. mesela bi yere imar verilmemesi lazım. Belediyedeki yönetici veriyor. Oraya yapılan imar sebebiyle yakın yerde taşkın oluyor. Taşkından zarar görenler dava açıp kazanıyor. Tazminatı yine belediye ödüyor. Ama oraya imar durum verene ödetilmiyor. Yasal olarak ödetilmesi gerekiyor. bu böyle olunca devletin malı deniz yemeyen keriz oluyor. Ver para cezasını. Ver müebbet. Bak nasıl devlet kasası artıya geçiyor. bir de sgk çok fena söğüşleniyor. Vergi desen, kayıt dışı ekonomi desen felaket. devlette tasarruf yapmaya gerek yok. Bizim kurumda tasarruf diye kaloriferi 8.30’da açıyorlar. 12.00’da ancak ısınıyoruz. Montla oturuyoruz. Isıtıcı yasak. Üşüten var. Rapor alan var. Noldu tasarruf? Araba falan bunlar üstte yazdıklarımın yanında çerez. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Gökhan Tuna yazdı: Devlet kademesinde hizmet eden bazi kisilerin sozleri geldi aklima: "..Passat mi cekeyim yanlarina?" "Bir Audi'yi cok gorduler ... Baskanina" Daha gider bu... . Yakın zamanda biri yetkili abimiz de, "Bir A8L'u çok gördünüz bana. Eski başkanın audisini kullanıyorum hala" dedi. 2 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Ümit Türk yazdı: Eline kılıç almakla olmuyormuş bu işler demekki. Eline kılıç alanın tüm ailesi avrupa turu yapıyor garajında kaçtane süper lüx araba olduğu belli değil. ama arapça yı bilmiyor 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Yakın zamanda biri yetkili abimiz de, "Bir A8L'u çok gördünüz bana. Eski başkanın audisini kullanıyorum hala" dedi. deme öyle şirkette geçen arabayı servise verdim bi kaç saatliğine ford courie kullan dediler nerdeyse adamları dövüyordum 6 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Fatih Keskin yazdı: bi kaç saatliğine ford courie kullan dediler nerdeyse adamları dövüyordum etme eyleme yapmış bir bilememiş çocuk 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Fatih Keskin yazdı: deme öyle şirkette geçen arabayı servise verdim bi kaç saatliğine ford courie kullan dediler nerdeyse adamları dövüyordum Anlayamıyoruz.. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Başkan konuştu maalesef başkanlık bonusu kullanmadı hayırlı olsun %30 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Başkan konuştu maalesef başkanlık bonusu kullanmadı hayırlı olsun %30 Başkan olarak görüyorsak sıkıntı bizlerde demektir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Aslına bakarsak millet olarak karakter sorunumuz var. Hatırlarsanız pandemi zamanında yarın sokağa çıkma yasağı dediler, akabinde ve detayında nerden geldiği muamma olan pazarcılar anında pazar kurdu. Güya virüse karşı tedbir alıyoruz. İnsanlar tıkış tıkış oldu. Enflasyon fırladı kiracıyı yaka paça attık dışarı. Yerine yenisini koyduk ama bir yıl oturmak şartı ile. Sonra oda çıkacak yenisi girecek. Ev kredisi adı altında çıkan kerinin akşamı evler uçtu. Kusura bakmayın da bunu biz yaptık. Dışardan biri gelip yapmadı. Ona buna *** çamur *** atmaya gerek yok. Kimse kendini soyutlayıp bana ne demesin. Biz birlikte bu duruma geldik. Şimdi asgari ücretli sürünüyor ya. Bu sırayla. Bana bir şey olmaz diyene de sıra gelecek. Yaşarsak göreceğiz. 30 yaşındaki arkadaşlar pek hatırlamazlar belki amma açlıktan insan öldü bu memlekette. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts