Metin Akbal 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Çok güzel değerler abi maşallah Aynen guzel değerler teşekkür ederim. TSI DSG kombinasyonu bu anlamda çok etkili. Clio bu kadar az yakamazdı. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Metin Akbal yazdı: Aynen guzel değerler teşekkür ederim. TSI DSG kombinasyonu bu anlamda çok etkili. Clio bu kadar az yakamazdı. Taliant bış bagaj 140lı hızlarda 6 7 arası yaktı uzun yolda. Bu araba güzel değerler veriyor. Alınabilecek mantıklı araçlardan 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce VW’de pompa hesabı +0,5 diyorlar ama Oğuzkan Işık yazdı: Taliant allah onu ıslah etsin 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: VW’de pompa hesabı +0,5 diyorlar ama allah onu ıslah etsin Ben fişi atayım da sen hesapla eksi mi artı mı 528 km yol. Harita geçmişimi de atayım mı net hesap için Benim hesabıma göre 4.95 litre Sapma eksi 0.25-0.3 falan 😘 Hybridden az yaktırmışım vallaha. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Taliant bış bagaj 140lı hızlarda 6 7 arası yaktı uzun yolda. Bu araba güzel değerler veriyor. Alınabilecek mantıklı araçlardan Tailant fiyat performans aracı. Yakıt olarak Egea dan iyidir ama bence cvt yaktırıyor. Manueli ile arasında 1-2 litre fark çok fazla. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Daha az hızlarda aynı litre ile 570 yakaladım. Ancak 90 çok fazla geçmedim. Ayrıca yokuşlarda 80 düştüm vites düşürdüm. Klima açık ve bagaj dolu dört kişiydik. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Daha az hızlarda aynı litre ile 570 yakaladım. Ancak 90 çok fazla geçmedim. Ayrıca yokuşlarda 80 düştüm vites düşürdüm. Klima açık ve bagaj dolu dört kişiydik. 570 km mi? Ben tam anlamadım Yokuş falan düzde nasılsa rampada da aynı idim ACC hiç kapatmadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Depoyu doldurdum tabanca atana kadar. Sonra yol yaptım. Şimdi baktım fotosunu çekmişim. Bir sonra ki motap istasyonunda tekrar depoyu doldurdugumda 27 litre mazot almış. Yapılan yol 560 km. Sizin değerler bizim araca göre hele ki dizel araca göre çok çok iyi değerler. Bir de üstüne ben hız da yapmadım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts