İçeriğe Yönlendir

Eye Of The Taigo

Metin Akbal

Recommended Posts

Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Çok güzel değerler abi maşallah

Aynen guzel değerler teşekkür ederim. TSI DSG kombinasyonu bu anlamda çok etkili. Clio bu kadar az yakamazdı.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Metin Akbal yazdı:

Aynen guzel değerler teşekkür ederim. TSI DSG kombinasyonu bu anlamda çok etkili. Clio bu kadar az yakamazdı.

Taliant bış bagaj 140lı hızlarda 6 7 arası yaktı uzun yolda. Bu araba güzel değerler veriyor. Alınabilecek mantıklı araçlardan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

VW’de pompa hesabı +0,5 diyorlar ama :) 

Oğuzkan Işık yazdı:

Taliant

allah onu ıslah etsin

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

VW’de pompa hesabı +0,5 diyorlar ama :) 

allah onu ıslah etsin

Ben fişi atayım da sen hesapla eksi mi artı mı ;) 528 km yol. Harita geçmişimi de atayım mı net hesap için :) Benim hesabıma göre 4.95 litre :) Sapma eksi 0.25-0.3 falan 😘 Hybridden az yaktırmışım vallaha.

image.jpg.06f35012a5666d9db37dac400881795c.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Taliant bış bagaj 140lı hızlarda 6 7 arası yaktı uzun yolda. Bu araba güzel değerler veriyor. Alınabilecek mantıklı araçlardan

Tailant fiyat performans aracı. Yakıt olarak Egea dan iyidir ama bence cvt yaktırıyor. Manueli ile arasında 1-2 litre fark çok fazla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Daha az hızlarda aynı litre ile 570 yakaladım. Ancak 90 çok fazla geçmedim. Ayrıca yokuşlarda 80 düştüm vites düşürdüm. Klima açık ve bagaj dolu dört kişiydik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mehmet Yeter yazdı:

Daha az hızlarda aynı litre ile 570 yakaladım. Ancak 90 çok fazla geçmedim. Ayrıca yokuşlarda 80 düştüm vites düşürdüm. Klima açık ve bagaj dolu dört kişiydik.

570 km mi? Ben tam anlamadım :) Yokuş falan düzde nasılsa rampada da aynı idim ACC hiç kapatmadım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Depoyu doldurdum tabanca atana kadar. Sonra yol yaptım. Şimdi baktım fotosunu çekmişim. Bir sonra ki motap istasyonunda tekrar depoyu doldurdugumda 27 litre mazot almış. Yapılan yol 560 km. Sizin değerler bizim araca göre hele ki dizel araca göre çok çok iyi değerler. Bir de üstüne ben hız da yapmadım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Metin Akbal
  • Yeni Oluştur...