Metin Akbal 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: Çok güzel değerler abi maşallah Aynen guzel değerler teşekkür ederim. TSI DSG kombinasyonu bu anlamda çok etkili. Clio bu kadar az yakamazdı. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Metin Akbal yazdı: Aynen guzel değerler teşekkür ederim. TSI DSG kombinasyonu bu anlamda çok etkili. Clio bu kadar az yakamazdı. Taliant bış bagaj 140lı hızlarda 6 7 arası yaktı uzun yolda. Bu araba güzel değerler veriyor. Alınabilecek mantıklı araçlardan 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz VW’de pompa hesabı +0,5 diyorlar ama Oğuzkan Işık yazdı: Taliant allah onu ıslah etsin 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: VW’de pompa hesabı +0,5 diyorlar ama allah onu ıslah etsin Ben fişi atayım da sen hesapla eksi mi artı mı 528 km yol. Harita geçmişimi de atayım mı net hesap için Benim hesabıma göre 4.95 litre Sapma eksi 0.25-0.3 falan 😘 Hybridden az yaktırmışım vallaha. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: Taliant bış bagaj 140lı hızlarda 6 7 arası yaktı uzun yolda. Bu araba güzel değerler veriyor. Alınabilecek mantıklı araçlardan Tailant fiyat performans aracı. Yakıt olarak Egea dan iyidir ama bence cvt yaktırıyor. Manueli ile arasında 1-2 litre fark çok fazla. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Daha az hızlarda aynı litre ile 570 yakaladım. Ancak 90 çok fazla geçmedim. Ayrıca yokuşlarda 80 düştüm vites düşürdüm. Klima açık ve bagaj dolu dört kişiydik. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Daha az hızlarda aynı litre ile 570 yakaladım. Ancak 90 çok fazla geçmedim. Ayrıca yokuşlarda 80 düştüm vites düşürdüm. Klima açık ve bagaj dolu dört kişiydik. 570 km mi? Ben tam anlamadım Yokuş falan düzde nasılsa rampada da aynı idim ACC hiç kapatmadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Depoyu doldurdum tabanca atana kadar. Sonra yol yaptım. Şimdi baktım fotosunu çekmişim. Bir sonra ki motap istasyonunda tekrar depoyu doldurdugumda 27 litre mazot almış. Yapılan yol 560 km. Sizin değerler bizim araca göre hele ki dizel araca göre çok çok iyi değerler. Bir de üstüne ben hız da yapmadım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Temmuz Yazar Paylaş 27 Temmuz Yapay zekaya sorsaydım nasıl tüketim diye buralar mesajla dolardı 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz Metin Akbal yazdı: Yapay zekaya sorsaydım nasıl tüketim diye buralar mesajla dolardı 😁 server bu yükü kladıramaz yapmaaaa 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz Metin Akbal yazdı: Clio bu kadar az yakamazdı. hepsi değil değerlerin güzel ama... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Temmuz Yazar Paylaş 28 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: hepsi değil değerlerin güzel ama... Yağı belli olmayan Clio demedim abey ya 😅 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Yağı belli olmayan Clio demedim abey ya 😅 yağı bellide serviste yok, piyasada dolu 28 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ağustos Yazar Paylaş 3 Ağustos Oğuzkan Işık yazdı: Bijonları tavalara koymuşlar helal olsun ya. Çok hoşuma gitti valla. Ceza için geçmiş olsun. Şimdi bu araba senin mi yengenin mi? Birsey ararken senin mesajı şimdi farkettim. Clio senenin 3 günü, 2 senede bir ise 4 günü benim diğer günler yengenin. Bu hep benim Bu lastikçinin esnafligini beğeniyorum muhabbet ilgili bir tik fazla para alıyor tork anahtarı falan kullanıyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Cumayı Cumartesiye bağlayan gece saat 3.30 da 2 yetişkin 2 çocuk bacak ağzına kadar dolu yola çıktık. Çorum İskilip Bayat Kızılırmak Akyurt Pursaklar AŞTİ Bolvadin Emirdağ Dinar yolunu kullandım. Dinar Suçıkan belediye tesislerine 9.30 da indik, kahvaltı yaptık. Burası büyük Menderes nehrinin başlangıcıymış. Buraya 5.3 ortalama ile geldik. Buradan saat 11 de ayrıldık. 12.30 da Denizli Pamukkale ye vardık. Saat 14.30 da Pamukkale den ayrıldık Kuşadası’na devam ettik. Saat 17.05 te otele giriş yaptık. Bu taraflara gelenler ya otobana girsin ya da İzmir üzeri gelsin acayip calisma var Gezerek gidelim 100 km yol için de otobana 400 küsür lira para vermeyelim diye otobana girmemiştim çok fazla çalışma ve ışık vardı buna rağmen ücretli geçiş ile arasında 1 saat ya vardı ya yoktu. Dinardan sonraki 300 km ful klima açık ve şehir içleri hariç 120 seyir hızı 5.7 ile yolculuğu tamamladık. Km miz 8 ayda 12 bini geçti. 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Pompada değer nedir. Egea kadranda 3,5 litre pompada 3,98 litre çıktı . 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Pompada değer nedir. Egea kadranda 3,5 litre pompada 3,98 litre çıktı . Önceki sayfada Çorum Kocaeli yapmıştım. 5.4 olan tüketim pompada 4.95 çıkmıştı. Henüz tam depo dolumu yapmadım. Fişi de hemen yukarıda. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: havuz şahane kaydırak var mı Abi birtek o yok. Fotoğraftan görünen karşı otelin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Abi birtek o yok. Fotoğraftan görünen karşı otelin. havuzsuz otel olmaz olsun Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: havuzsuz otel olmaz olsun Havuz var da kaydırak yok 😅 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Şu karşıda görünen ada Sisam adası imiş. Hatta haritalardan baktım İçmeler in ileri kısmını bu ada kapatıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı yolculuklar, güzel yakmış maşallah 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı yolculuklar, güzel yakmış maşallah Bir dizel değil ama idare eder Teşekkür ettim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Bir dizel değil ama idare eder Teşekkür ettim. Dur bir dönüşe geç sen o zaman bakarız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts