Mehmet Yeter 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Pamukkale tarafında olduğunu bileydim beklerdim bizim bu tarafa. Yol tabelasında görmüşsündür babadağ levhasını. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Pamukkale tarafında olduğunu bileydim beklerdim bizim bu tarafa. Yol tabelasında görmüşsündür babadağ levhasını. Kısmet Tabelayı görmedim ama. Pamukkale’den buraya ara dere yollardan gidip ana yola bağlandım. Ondan farketmemisimdir belki. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Metin Akbal yazdı: Kısmet Tabelayı görmedim ama. Pamukkale’den buraya ara dere yollardan gidip ana yola bağlandım. Ondan farketmemisimdir belki. Dönüşte yolun düşerse beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Dönüşte yolun düşerse beklerim. Nazik davet için teşekkür ederim. İnsallah diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Evimize döndük. 2075 km yol yapmisiz. Dağlar tepeler yol çalışmaları şehir içleri bagaj ağzına kadar dolu 2 yetişkin 2 çocuk giderken Denizli üzeri gelirken İzmir üzeri klima yolun 2/3 ünde açık yerleşim yerleri hariç 120 km seyir hızı 75 km ortalama hız vs vs @Selçuk Bakış sence ortalamamız ne oldu Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kuşadası'na gelince ses verseydin keşke. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Evimize döndük. 2075 km yol yapmisiz. Dağlar tepeler yol çalışmaları şehir içleri bagaj ağzına kadar dolu 2 yetişkin 2 çocuk giderken Denizli üzeri gelirken İzmir üzeri klima yolun 2/3 ünde açık yerleşim yerleri hariç 120 km seyir hızı 75 km ortalama hız vs vs @Selçuk Bakış sence ortalamamız ne oldu 5.8 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Evimize döndük. 2075 km yol yapmisiz. Dağlar tepeler yol çalışmaları şehir içleri bagaj ağzına kadar dolu 2 yetişkin 2 çocuk giderken Denizli üzeri gelirken İzmir üzeri klima yolun 2/3 ünde açık yerleşim yerleri hariç 120 km seyir hızı 75 km ortalama hız vs vs @Selçuk Bakış sence ortalamamız ne oldu 5,8 mi? Oğuzkan Işık yazdı: 5.8 seni görmeden yazdım aynı tahmin etmişiz 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Kuşadası'na gelince ses verseydin keşke. Abi vallaha buralarda bir yerlere yazdımdı ama denk gelmemişiz sanırım Bende orada olduğunu hatirlayamadim Oğuzkan Işık yazdı: 5.8 Selçuk Bakış yazdı: 5,8 mi? seni görmeden yazdım aynı tahmin etmişiz 5.8 3 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Abi vallaha buralarda bir yerlere yazdımdı ama denk gelmemişiz sanırım Bende orada olduğunu hatirlayamadim 5.8 Bir daha ki sefere Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Metin Akbal yazdı: Abi vallaha buralarda bir yerlere yazdımdı ama denk gelmemişiz sanırım Bende orada olduğunu hatirlayamadim 5.8 Ortalama hızımızda neredeyse aynı Yorum bağlantısı
Recommended Posts