İçeriğe Yönlendir

Eye Of The Taigo

Metin Akbal

Recommended Posts

Mehmet Yeter

Pamukkale tarafında olduğunu bileydim beklerdim bizim bu tarafa. Yol tabelasında görmüşsündür babadağ levhasını. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mehmet Yeter yazdı:

Pamukkale tarafında olduğunu bileydim beklerdim bizim bu tarafa. Yol tabelasında görmüşsündür babadağ levhasını. 

Kısmet :) Tabelayı görmedim ama. Pamukkale’den buraya ara dere yollardan gidip ana yola bağlandım. Ondan farketmemisimdir belki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Metin Akbal yazdı:

Kısmet :) Tabelayı görmedim ama. Pamukkale’den buraya ara dere yollardan gidip ana yola bağlandım. Ondan farketmemisimdir belki.

Dönüşte yolun düşerse beklerim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mehmet Yeter yazdı:

Dönüşte yolun düşerse beklerim. 

Nazik davet için teşekkür ederim. İnsallah diyelim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Metin Akbal

Evimize döndük. 2075 km yol yapmisiz. Dağlar tepeler yol çalışmaları şehir içleri bagaj ağzına kadar dolu 2 yetişkin 2 çocuk giderken Denizli üzeri gelirken İzmir üzeri klima yolun 2/3 ünde açık yerleşim yerleri hariç 120 km seyir hızı 75 km ortalama hız vs vs @Selçuk Bakış sence ortalamamız ne oldu :)

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Kuşadası'na gelince ses verseydin keşke. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Metin Akbal yazdı:

Evimize döndük. 2075 km yol yapmisiz. Dağlar tepeler yol çalışmaları şehir içleri bagaj ağzına kadar dolu 2 yetişkin 2 çocuk giderken Denizli üzeri gelirken İzmir üzeri klima yolun 2/3 ünde açık yerleşim yerleri hariç 120 km seyir hızı 75 km ortalama hız vs vs @Selçuk Bakış sence ortalamamız ne oldu :)

5.8

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Metin Akbal yazdı:

5,8 mi?

Oğuzkan Işık yazdı:

5.8

seni görmeden yazdım aynı tahmin etmişiz :) 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Evren Barış Özbek yazdı:

Kuşadası'na gelince ses verseydin keşke. :)

Abi vallaha buralarda bir yerlere yazdımdı ama denk gelmemişiz sanırım :) Bende orada olduğunu hatirlayamadim :) 

Oğuzkan Işık yazdı:

5.8

Selçuk Bakış yazdı:

5,8 mi?

seni görmeden yazdım aynı tahmin etmişiz :) 

5.8 :)

IMG_0205.jpeg.28d8497871901f82cfd48409c44f5dac.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek
Metin Akbal yazdı:

Abi vallaha buralarda bir yerlere yazdımdı ama denk gelmemişiz sanırım :) Bende orada olduğunu hatirlayamadim :) 

Bir daha ki sefere :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Metin Akbal yazdı:

Ortalama hızımızda neredeyse aynı :) 

IMG_20250811_183114.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

120 km seyir hızı 75 km ortalama hız  :)

standart sapmanın hata verdiği yer :)

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

standart sapmanın hata verdiği yer :)

Bak seni bu konuda çürütmüştüm hatirlatirim. 5.3 olan görüntü pompada 4.9 cikmisti bir sayfa geride :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Bak seni bu konuda çürütmüştüm hatirlatirim. 5.3 olan görüntü pompada 4.9 cikmisti bir sayfa geride :)

Ya pompa erken attıysa :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...