Mehmet Yeter 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Pamukkale tarafında olduğunu bileydim beklerdim bizim bu tarafa. Yol tabelasında görmüşsündür babadağ levhasını. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Pamukkale tarafında olduğunu bileydim beklerdim bizim bu tarafa. Yol tabelasında görmüşsündür babadağ levhasını. Kısmet Tabelayı görmedim ama. Pamukkale’den buraya ara dere yollardan gidip ana yola bağlandım. Ondan farketmemisimdir belki. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Metin Akbal yazdı: Kısmet Tabelayı görmedim ama. Pamukkale’den buraya ara dere yollardan gidip ana yola bağlandım. Ondan farketmemisimdir belki. Dönüşte yolun düşerse beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Dönüşte yolun düşerse beklerim. Nazik davet için teşekkür ederim. İnsallah diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Evimize döndük. 2075 km yol yapmisiz. Dağlar tepeler yol çalışmaları şehir içleri bagaj ağzına kadar dolu 2 yetişkin 2 çocuk giderken Denizli üzeri gelirken İzmir üzeri klima yolun 2/3 ünde açık yerleşim yerleri hariç 120 km seyir hızı 75 km ortalama hız vs vs @Selçuk Bakış sence ortalamamız ne oldu Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Kuşadası'na gelince ses verseydin keşke. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Akbal yazdı: Evimize döndük. 2075 km yol yapmisiz. Dağlar tepeler yol çalışmaları şehir içleri bagaj ağzına kadar dolu 2 yetişkin 2 çocuk giderken Denizli üzeri gelirken İzmir üzeri klima yolun 2/3 ünde açık yerleşim yerleri hariç 120 km seyir hızı 75 km ortalama hız vs vs @Selçuk Bakış sence ortalamamız ne oldu 5.8 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Akbal yazdı: Evimize döndük. 2075 km yol yapmisiz. Dağlar tepeler yol çalışmaları şehir içleri bagaj ağzına kadar dolu 2 yetişkin 2 çocuk giderken Denizli üzeri gelirken İzmir üzeri klima yolun 2/3 ünde açık yerleşim yerleri hariç 120 km seyir hızı 75 km ortalama hız vs vs @Selçuk Bakış sence ortalamamız ne oldu 5,8 mi? Oğuzkan Işık yazdı: 5.8 seni görmeden yazdım aynı tahmin etmişiz 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Kuşadası'na gelince ses verseydin keşke. Abi vallaha buralarda bir yerlere yazdımdı ama denk gelmemişiz sanırım Bende orada olduğunu hatirlayamadim Oğuzkan Işık yazdı: 5.8 Selçuk Bakış yazdı: 5,8 mi? seni görmeden yazdım aynı tahmin etmişiz 5.8 3 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Metin Akbal yazdı: Abi vallaha buralarda bir yerlere yazdımdı ama denk gelmemişiz sanırım Bende orada olduğunu hatirlayamadim 5.8 Bir daha ki sefere 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Abi vallaha buralarda bir yerlere yazdımdı ama denk gelmemişiz sanırım Bende orada olduğunu hatirlayamadim 5.8 Ortalama hızımızda neredeyse aynı 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: 120 km seyir hızı 75 km ortalama hız standart sapmanın hata verdiği yer Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: standart sapmanın hata verdiği yer Bak seni bu konuda çürütmüştüm hatirlatirim. 5.3 olan görüntü pompada 4.9 cikmisti bir sayfa geride 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Bak seni bu konuda çürütmüştüm hatirlatirim. 5.3 olan görüntü pompada 4.9 cikmisti bir sayfa geride Ya pompa erken attıysa 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ya pompa erken attıysa Sıcak motorda diye kendimi kandirmis olurum o zaman 😁 Egeadaki 3.1 de sıcak motor mu yoksa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Sıcak motorda diye kendimi kandirmis olurum o zaman 😁 Egeadaki 3.1 de sıcak motor mu yoksa yooo benim saklıyacak bişeyim yokki, direk dorudan söylerim. ilk marşda kontak kapanana kadar neyse o. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: yooo benim saklıyacak bişeyim yokki, direk dorudan söylerim. ilk marşda kontak kapanana kadar neyse o. Cruze da bahsettiğin şehir içi 5 ortalamayı nasıl yaptığını kendi el yazınla söyledin. Ayrica ben neden saklayayım ki? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Cruze da bahsettiğin şehir içi 5 ortalamayı nasıl yaptığını kendi el yazınla söyledin. Ayrica ben neden saklayayım ki? Evet söylediğim için biliyorsun. Ne yapacaktım ya. O gün arabayla başka bir işimde vardır. ne yapaydım Araba soğuyana kadar kenara çekip beklese miydim. Bu bilgiyi paylaştım çünkü adil olmazdı. Bunu paylaştığım için sen biliyorsun. Yoksa nereden bilecen ki. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 dakika önce Yazar Paylaş 7 dakika önce Yakut fişleri tam tutarlı bu sefer. Bir ara 170 180 gitmiştim, Yüksek hız ve sollamalardaki ani hızlanmalar sapmayi pozitif yönde 0.08 artırmış 122 litre benzin tüketmişiz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts