Coşku Mert 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) 3 adet mikro switch, bjr tanesinin ayagi sökülmüş 🤔 1 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Arabayı kırmış. Al gırdın gırdın Coşku Mert yazdı: 3 adet mikro switch 🤔 Çok switch li haberler getirdim sana diyecek ellaaam. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Coşku Mert yazdı: 3 adet mikro switch, bjr tanesinin ayagi sökülmüş 🤔 Birinin ayağı yokmuş elde olan switchler Bozulan blender dan söktüm İnan Çınar yazdı: Arabayı kırmış. Al gırdın gırdın Çok switch li haberler getirdim sana diyecek ellaaam. Bir miktar switch li haberler varda başkası da gelecek Fragman Yorum bağlantısı
Coşku Mert 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce su alacak bi yerse o switchlerin suya dayanikli olanlarindan lazim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Coşku Mert yazdı: su alacak bi yerse o switchlerin suya dayanikli olanlarindan lazim Su almayacak elektrik alacak Bura başka yer switch başka yer Yorum bağlantısı
Recommended Posts