Coşku Mert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) 3 adet mikro switch, bjr tanesinin ayagi sökülmüş 🤔 2 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Arabayı kırmış. Al gırdın gırdın Coşku Mert yazdı: 3 adet mikro switch 🤔 Çok switch li haberler getirdim sana diyecek ellaaam. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Coşku Mert yazdı: 3 adet mikro switch, bjr tanesinin ayagi sökülmüş 🤔 Birinin ayağı yokmuş elde olan switchler Bozulan blender dan söktüm İnan Çınar yazdı: Arabayı kırmış. Al gırdın gırdın Çok switch li haberler getirdim sana diyecek ellaaam. Bir miktar switch li haberler varda başkası da gelecek Fragman Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Paylaş 1 saat önce su alacak bi yerse o switchlerin suya dayanikli olanlarindan lazim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Coşku Mert yazdı: su alacak bi yerse o switchlerin suya dayanikli olanlarindan lazim Su almayacak elektrik alacak Bura başka yer switch başka yer Yorum bağlantısı
Recommended Posts