Metin Akbal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Clio hariç her arabamda bagaj aydınlatmasını çift yaptım. Karanlığı sevmiyorum. Kablolamayı nasıl yaparım diye bakınırken bagaj kaplamasını biraz kastırdığımda kolaylıkla gelebileceğini fark ettim ve kaplamayı söktüm. Tel damar kabloyu kılavuz yaptım ilgili yerlerden geçirdim. Çektiğim kabloya tıkırtı yapmaması için bez bant sardım. Ayrıca kaporta bölümüne çift taraflı sünger bantla sabitledim. Son hali bu şekilde oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Aynısından ben de yaptım ancak ledlere yeterli enerji gelmiyor nedendir acaba? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aynısından ben de yaptım ancak ledlere yeterli enerji gelmiyor nedendir acaba? Bilemedim şimdi. Bu kullandığım malzemedeki led lens ile güçlendirilmiş belki fotoğraf aldatıyor da olabilir bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bendekiler parmak led diye geçiyor. Sizin kullandığınız ürünlerin linki var. Ayrıca kendi kabloları var mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bendekiler parmak led diye geçiyor. Sizin kullandığınız ürünlerin linki var. Ayrıca kendi kabloları var mı? Aynen parmak led. 10 cm kadar kablo var. Parmak LED 12 ve 24 Volt Çalışma Özelliği Su Geçirmez (10 Adet)Beyaz https://app.hb.biz/VXbQT9gpx5xU 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bunlar benim kullandığımdan farklıymış turuncularından alıp dışına da mı taksam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts