İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Para hazir, Dogus parayi almak istemiyor Aynen, Taigo'da indirim olmasa i20'ye kafam yatmaya baslamisti Hanimkoy sebebiyle Tasovaliyim Gittigimde mutlaka haber verecegim, boraboy falan yapabiliriz, keyifli olur Neresinden Taşova'nın? Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Neresinden Taşova'nın? Yaylasaray (eski adı Tasna) köyü aslinda. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce İnan Çınar yazdı: Amasya denmiş, bildirim geldi. Amasya'ya gelince de biz haberleşelim. Cem hoca ile de iletişime geçeriz. Gökhan Tuna yazdı: Hanimkoy sebebiyle Tasovaliyim Gittigimde mutlaka haber verecegim, boraboy falan yapabiliriz, keyifli olur Orta Karadeniz buluşması Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Bende seneye Sivas'a gitmek için Çankırı/Kızılırmak ilçesi üzerinden Sungurlu'ya bağlanan ara yol ile gitmeyi düşünüyorum. @Metin Akbal pişman olurmuyuz.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 dakika önce Yazar Paylaş 21 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Bende seneye Sivas'a gitmek için Çankırı/Kızılırmak ilçesi üzerinden Sungurlu'ya bağlanan ara yol ile gitmeyi düşünüyorum. @Metin Akbal pişman olurmuyuz.. Ben Kocaeli’ye İskilip yol ayrımından Bayat Çankırı Korgun Kurşunlu Gerede yolunu kullandım. Korgun yolu kışın tehlikeli olabilir ama diğer türlü sakin serbest radar yok. Korgun kullanmazsak Ilgaz Çankırı yolu da kullanılabilir. Bayat yolu Kızılırmak yoluna baglaniyor. Kızılırmak tan Sungurlu’ya gitmedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts