İnan Çınar Dün saat 17:37 Paylaş Dün saat 17:37 Gökhan Tuna yazdı: Para hazir, Dogus parayi almak istemiyor Aynen, Taigo'da indirim olmasa i20'ye kafam yatmaya baslamisti Hanimkoy sebebiyle Tasovaliyim Gittigimde mutlaka haber verecegim, boraboy falan yapabiliriz, keyifli olur Neresinden Taşova'nın? Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 17:49 Paylaş Dün saat 17:49 İnan Çınar yazdı: Neresinden Taşova'nın? Yaylasaray (eski adı Tasna) köyü aslinda. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 19:23 Yazar Paylaş Dün saat 19:23 İnan Çınar yazdı: Amasya denmiş, bildirim geldi. Amasya'ya gelince de biz haberleşelim. Cem hoca ile de iletişime geçeriz. Gökhan Tuna yazdı: Hanimkoy sebebiyle Tasovaliyim Gittigimde mutlaka haber verecegim, boraboy falan yapabiliriz, keyifli olur Orta Karadeniz buluşması 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 19:46 Paylaş Dün saat 19:46 Bende seneye Sivas'a gitmek için Çankırı/Kızılırmak ilçesi üzerinden Sungurlu'ya bağlanan ara yol ile gitmeyi düşünüyorum. @Metin Akbal pişman olurmuyuz.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 19:52 Yazar Paylaş Dün saat 19:52 Ali Darbaz yazdı: Bende seneye Sivas'a gitmek için Çankırı/Kızılırmak ilçesi üzerinden Sungurlu'ya bağlanan ara yol ile gitmeyi düşünüyorum. @Metin Akbal pişman olurmuyuz.. Ben Kocaeli’ye İskilip yol ayrımından Bayat Çankırı Korgun Kurşunlu Gerede yolunu kullandım. Korgun yolu kışın tehlikeli olabilir ama diğer türlü sakin serbest radar yok. Korgun kullanmazsak Ilgaz Çankırı yolu da kullanılabilir. Bayat yolu Kızılırmak yoluna baglaniyor. Kızılırmak tan Sungurlu’ya gitmedim. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Metin Akbal yazdı: Orta Karadeniz buluşması İyi olur aslında. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Metin Akbal yazdı: Ben Kocaeli’ye İskilip yol ayrımından Bayat Çankırı Korgun Kurşunlu Gerede yolunu kullandım. Korgun yolu kışın tehlikeli olabilir ama diğer türlü sakin serbest radar yok. Korgun kullanmazsak Ilgaz Çankırı yolu da kullanılabilir. Bayat yolu Kızılırmak yoluna baglaniyor. Kızılırmak tan Sungurlu’ya gitmedim. Yapay zekaya Sivasa kadar düp düzgün rampası olmayan yol tavsiye et dediğimde bana bu şekilde bir rota çıkarttı maksat 80 km hızla yakıt ekonomisi kasmak Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yapay zekaya Sivasa kadar düp düzgün rampası olmayan yol tavsiye et dediğimde bana bu şekilde bir rota çıkarttı maksat 80 km hızla yakıt ekonomisi kasmak Ilgaz Çankırı arası ve Çankırıyı çıkana kadar neredeyse ful rampa onu diyeyim. Gerede Ankara arası sanki iniş diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Ilgaz Çankırı arası ve Çankırıyı çıkana kadar neredeyse ful rampa onu diyeyim. Gerede Ankara arası sanki iniş diye hatırlıyorum. O güzergahları kullandım kesinlikle doğru. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Yapay zekaya Sivasa kadar düp düzgün rampası olmayan yol tavsiye et dediğimde bana bu şekilde bir rota çıkarttı maksat 80 km hızla yakıt ekonomisi kasmak Metin Akbal yazdı: Ilgaz Çankırı arası ve Çankırıyı çıkana kadar neredeyse ful rampa onu diyeyim. Gerede Ankara arası sanki iniş diye hatırlıyorum. Anlattığını gemini resme dönüştürdü Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce ılgaz yüce dağ diye bir türkü boşuna söylrnmrmiştir manzarsı iyi olacağı kesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts