İnan Çınar 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Gökhan Tuna yazdı: Para hazir, Dogus parayi almak istemiyor Aynen, Taigo'da indirim olmasa i20'ye kafam yatmaya baslamisti Hanimkoy sebebiyle Tasovaliyim Gittigimde mutlaka haber verecegim, boraboy falan yapabiliriz, keyifli olur Neresinden Taşova'nın? Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 3 Aralık Paylaş 3 Aralık İnan Çınar yazdı: Neresinden Taşova'nın? Yaylasaray (eski adı Tasna) köyü aslinda. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Aralık Yazar Paylaş 3 Aralık İnan Çınar yazdı: Amasya denmiş, bildirim geldi. Amasya'ya gelince de biz haberleşelim. Cem hoca ile de iletişime geçeriz. Gökhan Tuna yazdı: Hanimkoy sebebiyle Tasovaliyim Gittigimde mutlaka haber verecegim, boraboy falan yapabiliriz, keyifli olur Orta Karadeniz buluşması 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Bende seneye Sivas'a gitmek için Çankırı/Kızılırmak ilçesi üzerinden Sungurlu'ya bağlanan ara yol ile gitmeyi düşünüyorum. @Metin Akbal pişman olurmuyuz.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Aralık Yazar Paylaş 3 Aralık Ali Darbaz yazdı: Bende seneye Sivas'a gitmek için Çankırı/Kızılırmak ilçesi üzerinden Sungurlu'ya bağlanan ara yol ile gitmeyi düşünüyorum. @Metin Akbal pişman olurmuyuz.. Ben Kocaeli’ye İskilip yol ayrımından Bayat Çankırı Korgun Kurşunlu Gerede yolunu kullandım. Korgun yolu kışın tehlikeli olabilir ama diğer türlü sakin serbest radar yok. Korgun kullanmazsak Ilgaz Çankırı yolu da kullanılabilir. Bayat yolu Kızılırmak yoluna baglaniyor. Kızılırmak tan Sungurlu’ya gitmedim. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Perşembe 05:27 Paylaş Perşembe 05:27 Metin Akbal yazdı: Orta Karadeniz buluşması İyi olur aslında. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 05:31 Paylaş Perşembe 05:31 Metin Akbal yazdı: Ben Kocaeli’ye İskilip yol ayrımından Bayat Çankırı Korgun Kurşunlu Gerede yolunu kullandım. Korgun yolu kışın tehlikeli olabilir ama diğer türlü sakin serbest radar yok. Korgun kullanmazsak Ilgaz Çankırı yolu da kullanılabilir. Bayat yolu Kızılırmak yoluna baglaniyor. Kızılırmak tan Sungurlu’ya gitmedim. Yapay zekaya Sivasa kadar düp düzgün rampası olmayan yol tavsiye et dediğimde bana bu şekilde bir rota çıkarttı maksat 80 km hızla yakıt ekonomisi kasmak Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 05:52 Yazar Paylaş Perşembe 05:52 Ali Darbaz yazdı: Yapay zekaya Sivasa kadar düp düzgün rampası olmayan yol tavsiye et dediğimde bana bu şekilde bir rota çıkarttı maksat 80 km hızla yakıt ekonomisi kasmak Ilgaz Çankırı arası ve Çankırıyı çıkana kadar neredeyse ful rampa onu diyeyim. Gerede Ankara arası sanki iniş diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 18:51 Paylaş Perşembe 18:51 Metin Akbal yazdı: Ilgaz Çankırı arası ve Çankırıyı çıkana kadar neredeyse ful rampa onu diyeyim. Gerede Ankara arası sanki iniş diye hatırlıyorum. O güzergahları kullandım kesinlikle doğru. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 19:44 Paylaş Perşembe 19:44 Ali Darbaz yazdı: Yapay zekaya Sivasa kadar düp düzgün rampası olmayan yol tavsiye et dediğimde bana bu şekilde bir rota çıkarttı maksat 80 km hızla yakıt ekonomisi kasmak Metin Akbal yazdı: Ilgaz Çankırı arası ve Çankırıyı çıkana kadar neredeyse ful rampa onu diyeyim. Gerede Ankara arası sanki iniş diye hatırlıyorum. Anlattığını gemini resme dönüştürdü Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:12 Paylaş Perşembe 20:12 ılgaz yüce dağ diye bir türkü boşuna söylrnmrmiştir manzarsı iyi olacağı kesin Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 23:02 Yazar Paylaş Perşembe 23:02 Ali Darbaz yazdı: Anlattığını gemini resme dönüştürdü Az daha ugrassa Corum u Marmara bolgesine dahil edecekmiş yalnız Çağlar Bayur yazdı: ılgaz yüce dağ diye bir türkü boşuna söylrnmrmiştir manzarsı iyi olacağı kesin O dağları görmüyor abi yolda 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 10:51 Paylaş Cuma 10:51 bakış açısına bağlı, dağda ise göremez tabii 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 11:26 Paylaş Cuma 11:26 Geçen kış Kastamonundan ilk defa geçtiydim, dağlar efsane. Rally parkuru olabilecek güzel yerlerde var 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 20:11 Yazar Paylaş Pazartesi 20:11 Kaşınayım mı kaşınmayayım mı 😅 OEM OZ fotoğraf oluşurken ufak tefek hatalar var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Taycan jantı nasıl olur diycemde renk ile uymaz. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Metin Akbal yazdı: Kaşınayım mı kaşınmayayım mı 😅 OEM OZ fotoğraf oluşurken ufak tefek hatalar var. Önce film çektir bi camlara. Ne öyle çıplak duruyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Önce film çektir bi camlara. Ne öyle çıplak duruyor Camda film var. Chatgpt düzeltirken bazı yerleri bozuyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Metin Akbal yazdı: Camda film var. Chatgpt düzeltirken bazı yerleri bozuyor. Bak bu jantlar çok iyi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Metin Akbal yazdı: Chatgpt Gemini daha akıllı Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Gemini daha akıllı Oda montaj yapamadı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Metin Akbal yazdı: Kaşınayım mı kaşınmayayım mı 😅 OEM OZ fotoğraf oluşurken ufak tefek hatalar var. Jantların çoğu orjinal tasarım gibi olmuyor, opsiyon listesindeki jantlara odaklanmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Jantların çoğu orjinal tasarım gibi olmuyor, opsiyon listesindeki jantlara odaklanmak lazım. Bangalore jant bakıyorum da kolay düşmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts