Oğuzkan Işık 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Metin Akbal yazdı: Oda montaj yapamadı. Yapıyor işte 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Yapıyor işte 😳🤢🤮 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Yapıyor işte Kusma smileyi falan vardı da çıkmamış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce bu janta simsiyah cam filmi şart, içerdeki gözükmesin 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bu arabadada Adas varmı. Böyle kendi kendine gidiyormu. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu arabadada Adas varmı. Böyle kendi kendine gidiyormu. Demek istediğini doğru anladıysam şurada detaylı video var. Ek olarak öndeki araca göre hız artırıp azaltabiliyor. Durduğu zaman durabiliyor. Bizim arabada 2 farklı sürüş modu ACC ve IQ Travel (Yarı otonom sürüş) bulunmakta. Şerit takip ve ve şerit ortalama mevcut. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu janta simsiyah cam filmi şart, içerdeki gözükmesin Herkes hayal kurup cesaret edemediğini paylaşıyor abi 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Demek istediğini doğru anladıysam şurada detaylı video var. Ek olarak öndeki araca göre hız artırıp azaltabiliyor. Durduğu zaman durabiliyor. Bizim arabada 2 farklı sürüş modu ACC ve IQ Travel (Yarı otonom sürüş) bulunmakta. Şerit takip ve ve şerit ortalama mevcut. Yarı otonom sürüşü i20 ile deneyimliyorum da harika bir şey. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yarı otonom sürüşü i20 ile deneyimliyorum da harika bir şey. Ama tehlikeli olabiliyor. Ben ACC tercih ediyorum şerit takip kapatıyorum sürüş becerilerini köreltiyor. Birde Islak yolda lastik izini şerit sanıp birden direksiyon cevirmisligi var 😅 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Ama tehlikeli olabiliyor. Ben ACC tercih ediyorum şerit takip kapatıyorum sürüş becerilerini köreltiyor. Birde Islak yolda lastik izini şerit sanıp birden direksiyon cevirmisligi var 😅 Güzelmiş benim i20 yanından damperli kamyon geçince ona doğru yaklaşıyor yavaş yavaş damperli'ye yaklaşıyorum biraz korku filmi gibi oluyor 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Güzelmiş benim i20 yanından damperli kamyon geçince ona doğru yaklaşıyor yavaş yavaş damperli'ye yaklaşıyorum biraz korku filmi gibi oluyor Kamyon dampersiz ise yanaşmıyor mu ? damper algılayıcı mı var 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Kamyon dampersiz ise yanaşmıyor mu ? damper algılayıcı mı var Her türlü tır semi truck çekici gördümü hafif hafif yanaşıyor. Bunu Adas mühendise sordum var öyle şeyleri dediydi. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts