Metin Akbal 22 Aralık 2025 Yazar Paylaş 22 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Hani bana neden göndermedim leplepi Sen gelcen ya bahanen olsun 🥳 Normalde bildiğim direk Gepzeye geçeceklerdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2025 Paylaş 22 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Normalde bizlik bir durum yokmuş konuda 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Aralık 2025 Yazar Paylaş 22 Aralık 2025 Sınıf arkadaşımla eğitim buluşması 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Aralık 2025 Yazar Paylaş 25 Aralık 2025 Bir takım yapay zeka denemeleri 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 j Metin Akbal yazdı: Bir takım yapay zeka denemeleri bak bak hareketlere bakk 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2025 Yazar Paylaş 26 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Yine jantlar kötü yarabbim Orijinal jant iste, ondan gerisini beğenmedi kimse. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 Yakında zonno usta da uzay mekiğiyle konu açacak yeni aracım diye 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2025 Yazar Paylaş 26 Aralık 2025 İnan Çınar yazdı: Bu da bize hayırlı olsun Mavi olmuş güzel olmuş masallah Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Karda fotoğrafımız olmasın mı 2 Laufenn kıslıklar iş görüyor ama hoşuma gitmedi. Bu konuda nirvana lastiklerim şu ana kadar Nokian WRD3 ile Lassa Snoways 3 oldu. 9 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Karda fotoğrafımız olmasın mı 2 Laufenn kıslıklar iş görüyor ama hoşuma gitmedi. Bu konuda nirvana lastiklerim şu ana kadar Nokian WRD3 ile Lassa Snoways 3 oldu. sokaktan sol a dön bizim 34 h plakalı e250 orada mı bak bakalım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Fatih Keskin yazdı: sokaktan sol a dön bizim 34 h plakalı e250 orada mı bak bakalım Kar kış demiyonuz valla 😅 Geçen akşam ki yer mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Kar kış demiyonuz valla 😅 Geçen akşam ki yer mi? Siz pansiyonmu işletiyonuz anlamadım. Belki lazım olur. Bilgi paylaşırmısın 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Darbaz yazdı: Siz pansiyonmu işletiyonuz anlamadım. Belki lazım olur. Bilgi paylaşırmısın 5 yıldızlı daha çok UHDD Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 5 yıldızlı daha çok UHDD Göremedim arabayı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Bunlar iki sene önce finlandiyadan çivili lastikle -25 derecede 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Bunlar iki sene önce finlandiyadan çivili lastikle -25 derecede Farlar halojene benziyor. Jant modeli Türkiye de satışta yok sanırım. Birde galiba manuel ve ACC yok bunda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ocak Paylaş 16 Ocak kiralık araba işte. ama çok memnun kaldık. yukardaki yol en kuzeyde rus sınırında. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Silecek süpürgeleri Bosch Aeroeco ile degisti 560 lira. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Arka silecegi de aparattan söküp ters çevirip taktım bakalım ses gidecek mi? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Metin Akbal yazdı: Arka silecekleri de aparattan söküp ters çevirip taktım bakalım ses gidecek mi? Sıvı sabun yada el kremi sürebilirsin sileceğe sesi keser yumuşatir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Metin Akbal yazdı: Arka silecekleri de aparattan söküp ters çevirip taktım bakalım ses gidecek mi? Bosch mu ses yaptı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts