Metin Akbal 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Oğuzkan Işık yazdı: Bosch mu ses yaptı? Yok arka silecek değişmemişti o ses yapmaya başladı yön değiştirince ses gidiyor. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Lastiğini alıp kendiniz değiştirin tekrar ses yaparsa Ben öyle yaptım, yoğun yağışta,çamurlu şartlarda bile orjinal gibi siliyo @Oğuzkan Işıkın sileceği de değiştirecektik ama uzun zamandır görüşemedik, kış bitti 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Tekrar ses yaptı silecek lastiği buldum değiştirdim yarın sabah okula giderken takarım. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben de Goodyear sipariş ettim Amazon dan ama daha gelmedi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce kaynağı bilinen ses iyidir. Sorun edilmez… sileceği ölçmek için eski kapı anahtarına benzeyen bir şeyler var mı sizde de? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: sileceği ölçmek için eski kapı anahtarına benzeyen bir şeyler var mı sizde de? Ha ha ha...😶 o alettende aliriz 2 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sileceği ölçmek için eski kapı anahtarına benzeyen bir şeyler var mı sizde de? Neyini ölçecez ki anlamadım? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Metin Akbal yazdı: Neyini ölçecez ki anlamadım? Mevzu derin. Ama derinliğini bildiğin yerden korkma. Haha Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Neyini ölçecez ki anlamadım? Bana laf atiyor triger ölçuyoruz ya psa larda 😒 şanzımansızlık yüzünden bizle uğraşıyor işte. 58 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts