Metin Akbal 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Oğuzkan Işık yazdı: Bosch mu ses yaptı? Yok arka silecek değişmemişti o ses yapmaya başladı yön değiştirince ses gidiyor. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Lastiğini alıp kendiniz değiştirin tekrar ses yaparsa Ben öyle yaptım, yoğun yağışta,çamurlu şartlarda bile orjinal gibi siliyo @Oğuzkan Işıkın sileceği de değiştirecektik ama uzun zamandır görüşemedik, kış bitti 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Tekrar ses yaptı silecek lastiği buldum değiştirdim yarın sabah okula giderken takarım. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Ben de Goodyear sipariş ettim Amazon dan ama daha gelmedi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Şubat Paylaş 25 Şubat kaynağı bilinen ses iyidir. Sorun edilmez… sileceği ölçmek için eski kapı anahtarına benzeyen bir şeyler var mı sizde de? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Şubat Paylaş 25 Şubat (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: sileceği ölçmek için eski kapı anahtarına benzeyen bir şeyler var mı sizde de? Ha ha ha...😶 o alettende aliriz 25 Şubat tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: sileceği ölçmek için eski kapı anahtarına benzeyen bir şeyler var mı sizde de? Neyini ölçecez ki anlamadım? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Metin Akbal yazdı: Neyini ölçecez ki anlamadım? Mevzu derin. Ama derinliğini bildiğin yerden korkma. Haha 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Şubat Paylaş 25 Şubat (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Neyini ölçecez ki anlamadım? Bana laf atiyor triger ölçuyoruz ya psa larda 😒 şanzımansızlık yüzünden bizle uğraşıyor işte. 25 Şubat tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mevzu derin. Ama derinliğini bildiğin yerden korkma. Haha Sinan Akgöl yazdı: Bana laf atiyor triger ölçuyoruz ya psa larda 😒 şanzımansızlık yüzünden bizle uğraşıyor işte. Tansunun göndermelerini gönderi sahibi anlıyor 😅 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Dayıoğlumun 1.5 Corollası. Yarın servise bırakacağım kendisi müsait değil. Sonra da KBB den randevu almak zorunda kaldım 2 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Mart Paylaş 2 Mart Metin Akbal yazdı: Dayıoğlumun 1.5 Corollası. Yarın servise bırakacağım kendisi müsait değil. Sonra da KBB den randevu almak zorunda kaldım Girdi bedene japon ruhu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Metin Akbal yazdı: Dayıoğlumun 1.5 Corollası. Yarın servise bırakacağım kendisi müsait değil. Sonra da KBB den randevu almak zorunda kaldım makineyi bulunca sobaya vermişsin odunu. kuru hava iyi gelmiş de bünye alışmamış olabilir 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Mart Paylaş 2 Mart Metin Akbal yazdı: Dayıoğlumun 1.5 Corollası. Yarın servise bırakacağım kendisi müsait değil. Sonra da KBB den randevu almak zorunda kaldım Geçenlerde biri motorsikletini satıp bunlardan aldı. Kask takılıyken daha az ses duyuyordum diyor 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Sinan Akgöl yazdı: Girdi bedene japon ruhu Kulağımdan girdi doğrudur 😂 Yok yav ben bisiklet motorlu atom karıncalarımla daha mutluyum. Clio nun bile yalitimi cidden çok başarılı. I love French kiss and German Style 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: makineyi bulunca sobaya vermişsin odunu. kuru hava iyi gelmiş de bünye alışmamış olabilir Araba soğuk geldi ondan kökledim klimayı ama yok yine ısınamadım 😂 Yalan yok konforu sevdim ama multimedya bana bakmıyor sinir bozucu klostrofobik geldi konsol üstüme çıkacak. Adını koyamadığım birseyler eksik ama bu eksiklik masraf değil 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Geçenlerde biri motorsikletini satıp bunlardan aldı. Kask takılıyken daha az ses duyuyordum diyor Allah kulak saglıgı versin hediye olarak kulak tikaci alsaydın 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Toyota da gizli özellik açıyorlarmış ya kumandadan cam açma kapamayı açtılar birde şerit değiştirme asistanını aktif ettiler 😀 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Mart Paylaş 3 Mart Metin Akbal yazdı: Toyota da gizli özellik açıyorlarmış ya kumandadan cam açma kapamayı açtılar birde şerit değiştirme asistanını aktif ettiler 😀 Toyota şöför camı hariç diğerlerini de otomatiğe çevirdi mi de kumandadan cam açıp kapatıyorlar? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Toyota şöför camı hariç diğerlerini de otomatiğe çevirdi mi de kumandadan cam açıp kapatıyorlar? Tek dokunuş var mı onu da merak ettim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Mart Paylaş 3 Mart Metin Akbal yazdı: Tek dokunuş var mı onu da merak ettim Tek dokunuş şöför camında vardı hep. O olmadan camları kapatmaz ki motor kumandadan yanılıyor muyum? Yorum bağlantısı
Recommended Posts