Metin Akbal 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Oğuzkan Işık yazdı: Bosch mu ses yaptı? Yok arka silecek değişmemişti o ses yapmaya başladı yön değiştirince ses gidiyor. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Lastiğini alıp kendiniz değiştirin tekrar ses yaparsa Ben öyle yaptım, yoğun yağışta,çamurlu şartlarda bile orjinal gibi siliyo @Oğuzkan Işıkın sileceği de değiştirecektik ama uzun zamandır görüşemedik, kış bitti 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Tekrar ses yaptı silecek lastiği buldum değiştirdim yarın sabah okula giderken takarım. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Ben de Goodyear sipariş ettim Amazon dan ama daha gelmedi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Şubat Paylaş 25 Şubat kaynağı bilinen ses iyidir. Sorun edilmez… sileceği ölçmek için eski kapı anahtarına benzeyen bir şeyler var mı sizde de? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Şubat Paylaş 25 Şubat (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: sileceği ölçmek için eski kapı anahtarına benzeyen bir şeyler var mı sizde de? Ha ha ha...😶 o alettende aliriz 25 Şubat tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: sileceği ölçmek için eski kapı anahtarına benzeyen bir şeyler var mı sizde de? Neyini ölçecez ki anlamadım? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Metin Akbal yazdı: Neyini ölçecez ki anlamadım? Mevzu derin. Ama derinliğini bildiğin yerden korkma. Haha 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Şubat Paylaş 25 Şubat (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Neyini ölçecez ki anlamadım? Bana laf atiyor triger ölçuyoruz ya psa larda 😒 şanzımansızlık yüzünden bizle uğraşıyor işte. 25 Şubat tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mevzu derin. Ama derinliğini bildiğin yerden korkma. Haha Sinan Akgöl yazdı: Bana laf atiyor triger ölçuyoruz ya psa larda 😒 şanzımansızlık yüzünden bizle uğraşıyor işte. Tansunun göndermelerini gönderi sahibi anlıyor 😅 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Dayıoğlumun 1.5 Corollası. Yarın servise bırakacağım kendisi müsait değil. Sonra da KBB den randevu almak zorunda kaldım 2 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Mart Paylaş 2 Mart Metin Akbal yazdı: Dayıoğlumun 1.5 Corollası. Yarın servise bırakacağım kendisi müsait değil. Sonra da KBB den randevu almak zorunda kaldım Girdi bedene japon ruhu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Metin Akbal yazdı: Dayıoğlumun 1.5 Corollası. Yarın servise bırakacağım kendisi müsait değil. Sonra da KBB den randevu almak zorunda kaldım makineyi bulunca sobaya vermişsin odunu. kuru hava iyi gelmiş de bünye alışmamış olabilir 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Mart Paylaş 2 Mart Metin Akbal yazdı: Dayıoğlumun 1.5 Corollası. Yarın servise bırakacağım kendisi müsait değil. Sonra da KBB den randevu almak zorunda kaldım Geçenlerde biri motorsikletini satıp bunlardan aldı. Kask takılıyken daha az ses duyuyordum diyor 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Sinan Akgöl yazdı: Girdi bedene japon ruhu Kulağımdan girdi doğrudur 😂 Yok yav ben bisiklet motorlu atom karıncalarımla daha mutluyum. Clio nun bile yalitimi cidden çok başarılı. I love French kiss and German Style 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: makineyi bulunca sobaya vermişsin odunu. kuru hava iyi gelmiş de bünye alışmamış olabilir Araba soğuk geldi ondan kökledim klimayı ama yok yine ısınamadım 😂 Yalan yok konforu sevdim ama multimedya bana bakmıyor sinir bozucu klostrofobik geldi konsol üstüme çıkacak. Adını koyamadığım birseyler eksik ama bu eksiklik masraf değil 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Geçenlerde biri motorsikletini satıp bunlardan aldı. Kask takılıyken daha az ses duyuyordum diyor Allah kulak saglıgı versin hediye olarak kulak tikaci alsaydın 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Toyota da gizli özellik açıyorlarmış ya kumandadan cam açma kapamayı açtılar birde şerit değiştirme asistanını aktif ettiler 😀 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Mart Paylaş 3 Mart Metin Akbal yazdı: Toyota da gizli özellik açıyorlarmış ya kumandadan cam açma kapamayı açtılar birde şerit değiştirme asistanını aktif ettiler 😀 Toyota şöför camı hariç diğerlerini de otomatiğe çevirdi mi de kumandadan cam açıp kapatıyorlar? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Toyota şöför camı hariç diğerlerini de otomatiğe çevirdi mi de kumandadan cam açıp kapatıyorlar? Tek dokunuş var mı onu da merak ettim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Mart Paylaş 3 Mart Metin Akbal yazdı: Tek dokunuş var mı onu da merak ettim Tek dokunuş şöför camında vardı hep. O olmadan camları kapatmaz ki motor kumandadan yanılıyor muyum? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Eski ve ilk arabam 2004 VW Bora Pacific. 2010 haziranda 41.500 km’de alıp 2014 Kasım ayında 125.000 km’de satmıştım. Çamurluk logosundan kelebek camındaki stickerlardan ve arka camdaki Volkswagen Türk çıkartmasından tanımışlar Trabzon’daki eski forumdaşlar. İnsan görünce bir değişik oluyor. Yıllara kim meydan okumuş ki biz okuyalım ama şu anda hoşaf halde imiş. 2 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hatalı park sileceğini kaldırmışlar.:)) 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Hey gidi ben bu arabayı foruma ilk girdiğim yıldan hatırlıyorum o zaman? 2014’te Focus alınca üye olmuştum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Hey gidi ben bu arabayı foruma ilk girdiğim yıldan hatırlıyorum o zaman? 2014’te Focus alınca üye olmuştum. Ben 2016 da üye olmusum bu foruma. 10 yılımı bugün doldurmuşum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts