Emre Şimşek 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Metin Akbal yazdı: Ben 2016 da üye olmusum bu foruma. 10 yılımı bugün doldurmuşum O zaman geçmişe yönelik paylaşmıştın ve ben 2014’ten değil daha sonrasından hatırlıyorum 10. yılın kutlu olsun Hocam 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Emre Şimşek yazdı: O zaman geçmişe yönelik paylaşmıştın ve ben 2014’ten değil daha sonrasından hatırlıyorum 10. yılın kutlu olsun Hocam Ya tanışma ya da Opel in konusunda paylaştım diye hatırlıyorum. Teşekkürler:) 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yazlık jant lastik takımına geçtim. Yurtta nöbetçiydim yıkadım bugün 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Yazlık jant lastik takımına geçtim. İngiliççeniz yakıyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: İngiliççeniz yakıyor Ön Sağ Ön Sol yazsam olmuyor böyle yaptım bende 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Metin Akbal yazdı: Ön Sağ Ön Sol yazsam olmuyor böyle yaptım bende Sağ ön diye yazilmiyormu tebeşirine kurban olduğum 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 dakika önce Yazar Paylaş 25 dakika önce Alpay Sumer yazdı: Sağ ön diye yazilmiyormu tebeşirine kurban olduğum 😊 Bebegem SÖ SÖ SA SA hadi bul bakalım hangisi nerden sokuldu Lastiğe komple Tempra 2.0 İE 16V SX AK TSI DSG de yazmayalım değil mi Ay em şakır şakır ingiliş Yorum bağlantısı
Recommended Posts