Emre Şimşek 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Metin Akbal yazdı: Ben 2016 da üye olmusum bu foruma. 10 yılımı bugün doldurmuşum O zaman geçmişe yönelik paylaşmıştın ve ben 2014’ten değil daha sonrasından hatırlıyorum 10. yılın kutlu olsun Hocam 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Emre Şimşek yazdı: O zaman geçmişe yönelik paylaşmıştın ve ben 2014’ten değil daha sonrasından hatırlıyorum 10. yılın kutlu olsun Hocam Ya tanışma ya da Opel in konusunda paylaştım diye hatırlıyorum. Teşekkürler:) 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 16:32 Yazar Paylaş Dün saat 16:32 Yazlık jant lastik takımına geçtim. Yurtta nöbetçiydim yıkadım bugün 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 16:39 Paylaş Dün saat 16:39 Metin Akbal yazdı: Yazlık jant lastik takımına geçtim. İngiliççeniz yakıyor 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 16:55 Yazar Paylaş Dün saat 16:55 Alpay Sumer yazdı: İngiliççeniz yakıyor Ön Sağ Ön Sol yazsam olmuyor böyle yaptım bende 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 17:52 Paylaş Dün saat 17:52 Metin Akbal yazdı: Ön Sağ Ön Sol yazsam olmuyor böyle yaptım bende Sağ ön diye yazilmiyormu tebeşirine kurban olduğum 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 18:06 Yazar Paylaş Dün saat 18:06 Alpay Sumer yazdı: Sağ ön diye yazilmiyormu tebeşirine kurban olduğum 😊 Bebegem SÖ SÖ SA SA hadi bul bakalım hangisi nerden sokuldu Lastiğe komple Tempra 2.0 İE 16V SX AK TSI DSG de yazmayalım değil mi Ay em şakır şakır ingiliş 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Metin Akbal yazdı: Bebegem SÖ SÖ SA SA hadi bul bakalım hangisi nerden sokuldu Lastiğe komple Tempra 2.0 İE 16V SX AK TSI DSG de yazmayalım değil mi Ay em şakır şakır ingiliş "Sağ Ön" , "Sol Ön " yaz sende 😂 Koca alanı tükenmez kalemle yazmiş adamsın tebesiremi acıyosun 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Almanca yazsa herkes anlardı Eski lastiklerimi lastikçi Almanca kodlamıştı VL falan yazıyordu. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: I II III IIII Nokian lastiklerin üzerinde aracın büyün tekerleri simüle eden, ön arka aksı gösteren kalem ile işaretleme imkanı olan kutucuklar vardı, evrensel. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Metin Akbal yazdı: Eski lastiklerimi lastikçi Almanca kodlamıştı VL falan yazıyordu. Eski kuşaktansa Almancayla büyumüştür Metin Akbal yazdı: Hele bunu hic görmemiştim rezilliğe bak, yedek lastiğe bile yazmiş 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: I II III IIII I II III IIII mı I III II IIII mı 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Alpay Sumer yazdı: Eski kuşaktansa Almancayla büyumüştür Hele bunu hic görmemiştim rezilliğe bak, yedek lastiğe bile yazmiş Espri yaptım sen fark ettin 😁 Lastikçi dayının Almanya’da falan çalışmışlığı var buradaki lastikçi dükkanı iş olsun diye dostlar alışverişte görsün yerin belli olsun hesabı. Oğlu falan Almanya’da duruyormuş hala. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: I II III IIII mı I III II IIII mı tek sayılar ön çift sayılar arka. soldan sayyyyy 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: Espri yaptım sen fark ettin 😁 Affetmem guzuuum Tansu Kalafatoğlu yazdı: I II III IIII mı I III II IIII mı buda mühendisimiz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Nokian lastiklerin üzerinde aracın büyün tekerleri simüle eden, ön arka aksı gösteren kalem ile işaretleme imkanı olan kutucuklar vardı, evrensel. Bunlar ne diye hiç düşünmemiştim şimdiye kadar 😅 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: I II III IIII Benim lastikçi böyle kodluyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tek sayılar ön çift sayılar arka. soldan sayyyyy Araba lastik sensörlerini böyle kodlamış nedense I II IIII III Yorum bağlantısı
Metin Akbal 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: I II III IIII mı I III II IIII mı 1 3 2 4 olsa bende sıkıntı mesela. 3 silindir nasıl kodlayacam lastikleri 🤫 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Silindir atesleme sirasina göre yazalim dicemde bizim 1 silindir eksik 😂😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Silindir atesleme sirasina göre yazalim dicemde bizim 1 silindir eksik 😂😂 Onu dedim ya 🤣 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Metin Akbal yazdı: Onu dedim ya 🤣 Ayni anda yazmisiz senin yazdigini bile gormeden yazdim 😂😂😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts