Metin Akbal 22 Aralık 2025 Yazar Paylaş 22 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Hani bana neden göndermedim leplepi Sen gelcen ya bahanen olsun 🥳 Normalde bildiğim direk Gepzeye geçeceklerdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2025 Paylaş 22 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Normalde bizlik bir durum yokmuş konuda 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Aralık 2025 Yazar Paylaş 22 Aralık 2025 Sınıf arkadaşımla eğitim buluşması 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Aralık 2025 Yazar Paylaş 25 Aralık 2025 Bir takım yapay zeka denemeleri 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 j Metin Akbal yazdı: Bir takım yapay zeka denemeleri bak bak hareketlere bakk 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2025 Yazar Paylaş 26 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Yine jantlar kötü yarabbim Orijinal jant iste, ondan gerisini beğenmedi kimse. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 Yakında zonno usta da uzay mekiğiyle konu açacak yeni aracım diye 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2025 Yazar Paylaş 26 Aralık 2025 İnan Çınar yazdı: Bu da bize hayırlı olsun Mavi olmuş güzel olmuş masallah Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Karda fotoğrafımız olmasın mı 2 Laufenn kıslıklar iş görüyor ama hoşuma gitmedi. Bu konuda nirvana lastiklerim şu ana kadar Nokian WRD3 ile Lassa Snoways 3 oldu. 8 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Karda fotoğrafımız olmasın mı 2 Laufenn kıslıklar iş görüyor ama hoşuma gitmedi. Bu konuda nirvana lastiklerim şu ana kadar Nokian WRD3 ile Lassa Snoways 3 oldu. sokaktan sol a dön bizim 34 h plakalı e250 orada mı bak bakalım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Fatih Keskin yazdı: sokaktan sol a dön bizim 34 h plakalı e250 orada mı bak bakalım Kar kış demiyonuz valla 😅 Geçen akşam ki yer mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Kar kış demiyonuz valla 😅 Geçen akşam ki yer mi? Siz pansiyonmu işletiyonuz anlamadım. Belki lazım olur. Bilgi paylaşırmısın 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Darbaz yazdı: Siz pansiyonmu işletiyonuz anlamadım. Belki lazım olur. Bilgi paylaşırmısın 5 yıldızlı daha çok UHDD Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 5 yıldızlı daha çok UHDD Göremedim arabayı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Bunlar iki sene önce finlandiyadan çivili lastikle -25 derecede 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Bunlar iki sene önce finlandiyadan çivili lastikle -25 derecede Farlar halojene benziyor. Jant modeli Türkiye de satışta yok sanırım. Birde galiba manuel ve ACC yok bunda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ocak Paylaş 16 Ocak kiralık araba işte. ama çok memnun kaldık. yukardaki yol en kuzeyde rus sınırında. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Silecek süpürgeleri Bosch Aeroeco ile degisti 560 lira. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts