Metin Akbal 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Ali Darbaz yazdı: Sivas giderken Çorumdan gidecem bir gün. Ben yokken git benim bisiklet hobim falan yok İse giderken çevre yolunu kullanıyorum 2 km yolum 15 km oluyor Ama iş yazan yerin altındaki yer çevre yolu değil ona göre Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Poloyu almaya günü birlik Çoruma geldim, 2 saat içinde 2 kez kırmızı ışıkta sağ şeritte beklerken emniyetten kaynak yaptılar, daha da gelmem 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Poloyu almaya günü birlik Çoruma geldim, 2 saat içinde 2 kez kırmızı ışıkta sağ şeritte beklerken emniyetten kaynak yaptılar, daha da gelmem Çorumlular da demekki metropolde öyle görmüşler Ben Ankara da İstanbul da 2 saatte değil 2 saniyede görüyordum diye gelmemezlik yapmadım 😄 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart İstanbul dan alınca arabayı kışlıkları da orada taktırmıştım. İlçedeki evden yazlıklarını aldım. Bagajına 4 tekeri de sığan araba iyi arabadır Jantlar kapak değilmiş bu sefer Yazlıklar Giti marka. 9 senedir ceza yememiştim park cezası yazmışlar 10 dakikada 993 lira. Park yasak tabelasını görmemişim 15 metreye dahil olmuşum 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Mart Paylaş 21 Mart Erken değil mi yazlıklara, havalar soğuk hemde. Cezaya geçmiş olsun artık daha çok dikkat etmek lazım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart Selçuk Bakış yazdı: Erken değil mi yazlıklara, havalar soğuk hemde. Cezaya geçmiş olsun artık daha çok dikkat etmek lazım. Geçen hafta uzun yola cikacaktim kisliklarla cikmayayim dedim havalar iyiydi. O iş yattı ondan sonra arabanın bagajindan tekrar indirmek işime gelmedi gittim taktırdım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Mart Paylaş 21 Mart Metin Akbal yazdı: Geçen hafta uzun yola cikacaktim kisliklarla cikmayayim dedim havalar iyiydi. O iş yattı ondan sonra arabanın bagajindan tekrar indirmek işime gelmedi gittim taktırdım. Geçen rampada kalıyordum iftar trafiğinde, bu hafta dikkat et biraz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Tekerin biri birazcık inmiş. Sağ ön tekeri kontrol ediniz diye uyarı verdi. Eski aracımda TPMS vardı bu ise ABS sensöründen alıyor veriyi. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Bijonları tavalara koymuşlar helal olsun ya. Çok hoşuma gitti valla. Ceza için geçmiş olsun. Şimdi bu araba senin mi yengenin mi? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Metin Akbal yazdı: Eski aracımda TPMS vardı bu ise ABS Yazlık tekerde ? tpms ? Sport jant desem kapaktı desem hepiniz beğenirdiniz 😂 Oğuzkan Işık yazdı: Şimdi bu araba senin mi yengenin mi? Oğuzkan sen simdi bekar olsan anlardım da evli barklı adamsın.. Bu soru sorulurmu? cek vur daha iyi 😂 Sence Metin hocanın sade kendine bir tutam otu varmıdır 😂 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Alpay Sumer yazdı: Yazlık tekerde ? tpms ? Sport jant desem kapaktı desem hepiniz beğenirdiniz 😂 Ne diyon hacı kafan karışık diye Tiguanımsı birşeyler aldın burayida karistiriyon Alpay Sumer yazdı: Oğuzkan sen simdi bekar olsan anlardım da evli barklı adamsın.. Bu soru sorulurmu? cek vur daha iyi 😂 Sence Metin hocanın sade kendine bir tutam otu varmıdır 😂 Kocayık babayık mal olmaya karşıyık 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 08:05 Yazar Paylaş Çarşamba 08:05 Ben arabayı 4 hoparlör biliyordum. Son gelen serilerde listede o şekilde yazıyordu. Hatta fader ayarını arkaya getirdiğimde ses çıkmıyordu. Nasıl oldu anlamadım müzik çalarken arka kapıyı açtım ses geliyor Allah Allah dedim. Faderi arka sağ sol aldım ses geliyor. VW yi kazıkladım galiba 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 09:59 Paylaş Çarşamba 09:59 Metin Akbal yazdı: Hatta fader ayarını arkaya getirdiğimde ses çıkmıyordu. Nasıl oldu anlamadım müzik çalarken arka kapıyı açtım ses geliyor Allah Allah dedim. Faderi arka sağ sol aldım ses geliyor. Fader arkaya aldın ses cıkmıyordu, faderi arka sag sol aldın ses geliyor.. Demekki sorun kapıda Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 10:22 Yazar Paylaş Çarşamba 10:22 Mehmet Ozyurek yazdı: Camın önünde hoparlör var mı? Merkezi hoparlör yok abi. Alpay Sumer yazdı: Fader arkaya aldın ses cıkmıyordu, faderi arka sag sol aldın ses geliyor.. Demekki sorun kapıda Yahu faderi arka sağ sol alıp denemiştim ilk aldığım gün. Ne oldu nasıl oldu ayarları mı karıştırdım da böyle oldu daha yeni farkettim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 11:34 Paylaş Çarşamba 11:34 Çağlar Bayur yazdı: gizli hoparlör açılmış mı yakında gizli sunroof çıkarsa şaşmamak lazım... 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 12:17 Yazar Paylaş Çarşamba 12:17 Çağlar Bayur yazdı: gizli hoparlör açılmış mı Metin Uzunoğlu yazdı: yakında gizli sunroof çıkarsa şaşmamak lazım... Gizli IQ LED e hayır demem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 12:36 Paylaş Çarşamba 12:36 Belki bir yerlerde gizli bir Audi, Skoda, lambo, Bentley veya Bugatti logosu bile olabilir. Motorun üzerinde bulunan kapağında wv logosunun altında neleer vardır kim bilir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 12:58 Paylaş Çarşamba 12:58 noldu bozuk muymuş araba ? satılık mı ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 13:27 Yazar Paylaş Çarşamba 13:27 Mehmet Yeter yazdı: Belki bir yerlerde gizli bir Audi, Skoda, lambo, Bentley veya Bugatti logosu bile olabilir. Motorun üzerinde bulunan kapağında wv logosunun altında neleer vardır kim bilir. Scania tercih ederim Oğuzkan Işık yazdı: noldu bozuk muymuş araba ? satılık mı ? Yağ eksiltmeyince hiç ilgi çekmiyor konu demi. Bende böyle dikkat çekiyorum napiim 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 14:31 Paylaş Çarşamba 14:31 Metin Akbal yazdı: Yahu faderi arka sağ sol alıp denemiştim ilk aldığım gün. Ne oldu nasıl oldu ayarları mı karıştırdım da böyle oldu daha yeni farkettim. Forumcak şaşkınız Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 14:41 Paylaş Çarşamba 14:41 Metin Akbal yazdı: Gizli IQ LED e hayır demem Bir kaç ay sonra olabilir, henüz gelişme aşamasında... 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 15:05 Paylaş Çarşamba 15:05 gizli özellikte olabilir.. gizliden acılmıştır belki 😂 Yorum bağlantısı
İbrahim Topçu Perşembe 13:05 Paylaş Perşembe 13:05 Metin Akbal yazdı: Ben arabayı 4 hoparlör biliyordum. Son gelen serilerde listede o şekilde yazıyordu. Hatta fader ayarını arkaya getirdiğimde ses çıkmıyordu. Nasıl oldu anlamadım müzik çalarken arka kapıyı açtım ses geliyor Allah Allah dedim. Faderi arka sağ sol aldım ses geliyor. VW yi kazıkladım galiba Kasım 2024 sonrası üretilenlerin hepsi tekrar 6 hoparlörle gelmeye başlamıştı, ondandır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts