Fatih Keskin 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Ben bu gece sabaha karşı yola çıkarım alıyım seni de @Çağlar Bayur 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Abi mekan isimleri yazdım halbukisi Benim geldiğinizden bile haberim yok Abi başkanım değişik bir şekilde iletişime geçiyor biri işletiyor diye düşünüp cevap vermemiş olabilirsin bana gece vakti tanımadağımın bir numaradan çay davet mesajı geldi. Tanışalım falan 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Aralık 2025 Yazar Paylaş 17 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Abi başkanım değişik bir şekilde iletişime geçiyor biri işletiyor diye düşünüp cevap vermemiş olabilirsin bana gece vakti tanımadağımın bir numaradan çay davet mesajı geldi. Tanışalım falan Hatırlamıyorum ki yabancı numara falan birtek kargo arıyor birde bayramda seyranda bizim bakandan falan mesaj geliyor Dolandırıcıları saymiyorum onlar spam. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Abi başkanım değişik bir şekilde iletişime geçiyor biri işletiyor diye düşünüp cevap vermemiş olabilirsin bana gece vakti tanımadağımın bir numaradan çay davet mesajı geldi. Tanışalım falan Cuma akşamı nerdesin sen bakalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Kimi neyi Kaşınma 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Çabi aracı soğuktan kurtarayım dedi operasyon tamamdır 3 1 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Fatih Keskin yazdı: Cuma akşamı nerdesin sen bakalım Şimdi gördüm valla mesajı. Neyseki konuştuk Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Fatih Keskin yazdı: Çabi aracı soğuktan kurtarayım dedi operasyon tamamdır Ee bu sefer Metin abi mozaiksiz ??? 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Fatih Keskin yazdı: Çabi aracı soğuktan kurtarayım dedi operasyon tamamdır Geldiniz Çorum ısındı gittiniz kar yağdı bazı yerlere Genel özet: Psikolojik danışman olmam sebebi ile bizi aşan bazı durumları veliden bağımsız olarak okul idaresinin bilgisi ile il milli eğitim müdürlüğüne emniyete aile sosyal politikalara bildirmekle yükümlüyüz. Hatta geçen sene bu durumdan dolayı beni araştıran bir velim olmuştu. Tehdit olan bir durumla karşılaştım canımız sıkıldı o hafta okul müdürümün de insiyatifi ile bir kaç öğretmen arkadaş okula geç geldik ve çocuklarımızı kontrol için bir iki hafta boyunca okullarına gittim. Hatta bilenler veya hatırlayanlar vardır bu sebeple forumdaki ismimi bir süreliğine değiştirmiştim. Fatih abi bir süre önce de Çorum a gelmiş. Yabancı bir numaradan daha önce bana bir mesaj geldi tehlikenin farkında mısın diye ve konum şeklinde. Bende ya yanlışlıkla bana gelen bir mesaj ya da bu durumda olan bir veli diye düşünüp cevap yazmamıştım. Numaranı iste Çağlar abiye, Fatih abiye verdim diye de numaramı veren abilerden bana herhangi bir bilgi gelmeyince hem tırsmak ile tedirgin olmak arasında kaldım. İletişememe sebebimiz bu oldu ilk etapta 😅 Neyseki anlaştık ve buluştuk. Oğuzkan Işık yazdı: Ee bu sefer Metin abi mozaiksiz ??? Sayenizde flu olan şeylerden uzak duruyorum fotoğraflarda 😁 1 3 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Geldiniz Çorum ısındı gittiniz kar yağdı bazı yerlere Tüh ya 😔 Bu günlerde Çorum'a gelme planım vardı bir iş için. Dün de boştum aslında. Mesajları görseydim dün ben de gelirdim. Başkanla yazın Balıkesir buluşmasında tanıştık. Çağlar abi gelmemişti. Hem senle hem Çabiyle tanışırdık. Çok üzüldüm. Kısmet değilmiş demek. Neyse gelmeden önce haber veririm Metin hocam. 2 kişilik buluşma olur bizimki de. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Geldiniz Çorum ısındı gittiniz kar yağdı bazı yerlere Genel özet: Psikolojik danışman olmam sebebi ile bizi aşan bazı durumları veliden bağımsız olarak okul idaresinin bilgisi ile il milli eğitim müdürlüğüne emniyete aile sosyal politikalara bildirmekle yükümlüyüz. Hatta geçen sene bu durumdan dolayı beni araştıran bir velim olmuştu. Tehdit olan bir durumla karşılaştım canımız sıkıldı o hafta okul müdürümün de insiyatifi ile bir kaç öğretmen arkadaş okula geç geldik ve çocuklarımızı kontrol için bir iki hafta boyunca okullarına gittim. Hatta bilenler veya hatırlayanlar vardır bu sebeple forumdaki ismimi bir süreliğine değiştirmiştim. Fatih abi bir süre önce de Çorum a gelmiş. Yabancı bir numaradan daha önce bana bir mesaj geldi tehlikenin farkında mısın diye ve konum şeklinde. Bende ya yanlışlıkla bana gelen bir mesaj ya da bu durumda olan bir veli diye düşünüp cevap yazmamıştım. Numaranı iste Çağlar abiye, Fatih abiye verdim diye de numaramı veren abilerden bana herhangi bir bilgi gelmeyince hem tırsmak ile tedirgin olmak arasında kaldım. İletişememe sebebimiz bu oldu ilk etapta 😅 Neyseki anlaştık ve buluştuk. Sayenizde flu olan şeylerden uzak duruyorum fotoğraflarda 😁 İyi korkutmuşlar 😄 arka planda nası kahkajalar döndüğünü düşünebiliyorum. Flulaştırırız abi önemli değilki😄 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Geldiniz Çorum ısındı gittiniz kar yağdı bazı yerlere Genel özet: Psikolojik danışman olmam sebebi ile bizi aşan bazı durumları veliden bağımsız olarak okul idaresinin bilgisi ile il milli eğitim müdürlüğüne emniyete aile sosyal politikalara bildirmekle yükümlüyüz. Hatta geçen sene bu durumdan dolayı beni araştıran bir velim olmuştu. Tehdit olan bir durumla karşılaştım canımız sıkıldı o hafta okul müdürümün de insiyatifi ile bir kaç öğretmen arkadaş okula geç geldik ve çocuklarımızı kontrol için bir iki hafta boyunca okullarına gittim. Hatta bilenler veya hatırlayanlar vardır bu sebeple forumdaki ismimi bir süreliğine değiştirmiştim. Fatih abi bir süre önce de Çorum a gelmiş. Yabancı bir numaradan daha önce bana bir mesaj geldi tehlikenin farkında mısın diye ve konum şeklinde. Bende ya yanlışlıkla bana gelen bir mesaj ya da bu durumda olan bir veli diye düşünüp cevap yazmamıştım. Numaranı iste Çağlar abiye, Fatih abiye verdim diye de numaramı veren abilerden bana herhangi bir bilgi gelmeyince hem tırsmak ile tedirgin olmak arasında kaldım. İletişememe sebebimiz bu oldu ilk etapta 😅 Neyseki anlaştık ve buluştuk. Sayenizde flu olan şeylerden uzak duruyorum fotoğraflarda 😁 Metin hocam umarım tez zamanda arzu ettiğiniz eski iş hayatınıza dönebilirsiniz. Maalesef günümüzde bu tip vukuatlar olmakta. Benim kızımın da okulunda benzer bir durum farklı öğretmen ve veli arasında yaşanmıştı. Umarım eski iç rahatlığınıza tez zamanda kavuşursunuz Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: Metin hocam umarım tez zamanda arzu ettiğiniz eski iş hayatınıza dönebilirsiniz. Maalesef günümüzde bu tip vukuatlar olmakta. Benim kızımın da okulunda benzer bir durum farklı öğretmen ve veli arasında yaşanmıştı. Umarım eski iç rahatlığınıza tez zamanda kavuşursunuz Teşekkürler üstad 2 sene oldu sanırım bu durum şu an sorun yok ama tetikte bekliyoruz ve ne yazık ki bu tarz durumlar motivasyonumuzun kaybolmasına, risk almak anlamında daha temkinli ve geriden yaklaşmamıza neden oluyor. İnan Çınar yazdı: Tüh ya 😔 Bu günlerde Çorum'a gelme planım vardı bir iş için. Dün de boştum aslında. Mesajları görseydim dün ben de gelirdim. Başkanla yazın Balıkesir buluşmasında tanıştık. Çağlar abi gelmemişti. Hem senle hem Çabiyle tanışırdık. Çok üzüldüm. Kısmet değilmiş demek. Neyse gelmeden önce haber veririm Metin hocam. 2 kişilik buluşma olur bizimki de. Orta Karadeniz buluşması şart olacak buralarda 3 5 kişi variz diye tahmin ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: İyi korkutmuşlar 😄 arka planda nası kahkajalar döndüğünü düşünebiliyorum. Flulaştırırız abi önemli değilki😄 Yoo onlarda mevzuyu bilmedikleri için aslında bana kızıyorda olabilirlerdi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Orta Karadeniz buluşması şart olacak buralarda 3 5 kişi variz diye tahmin ediyorum Leplebi varsa ben de gelirim. Herhangi bir pazara ayarlarsanız ama 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Leplebi varsa ben de gelirim. Herhangi bir pazara ayarlarsanız ama Bak yaa. Leblebi her yerde var diyen sen degil miydin 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Leplebi varsa ben de gelirim. Herhangi bir pazara ayarlarsanız ama Ya ben İskilip dolması isteyecektim sen leblebi ile çok ucuza kapattın. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 İnan Çınar yazdı: Ya ben İskilip dolması isteyecektim sen leblebi ile çok ucuza kapattın. İskilip diye incik yedirir gönderirler abi bulgur pilavıyla Metin Akbal yazdı: Bak yaa. Leblebi her yerde var diyen sen degil miydin Gelmeye bahane arıyorum belki ? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 İlk yıllık bakım yapıldı. Güncel de hava ve polen filtreleri değişmiyormuş temizleniyormuş 30.000 de bir değişiyormuş. 9700 lira ödedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2025 Paylaş 21 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: İyi korkutmuşlar 😄 arka planda nası kahkajalar döndüğünü düşünebiliyorum. Flulaştırırız abi önemli değilki😄 daysınıM nerede dünyanın merkezi çorumda buluştuk nirvana gibi idi, en son o mesajı görene kadar her şey iyi gidiyordur sonrasını hatırlamıyorum, gözümü açtığımda bagajdaki leblebiler ile avunduM. sağolasın hocam 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Aralık 2025 Yazar Paylaş 22 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: bagajdaki leblebiler ile avunduM. sağolasın hocam Afiyet olsun abi. Kart tamirci abime özellikle ilet ki unutmasın bir daha Metin 1 Metin 2 oyun oynamayı azaltsın Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Aralık 2025 Paylaş 22 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Afiyet olsun abi. Kart tamirci abime özellikle ilet ki unutmasın bir daha Metin 1 Metin 2 oyun oynamayı azaltsın Hani bana neden göndermedim leplepi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts